OTKRIVENO ŠTA JE POPIO DEČAK (14) IZ NIŠA KOJI JE ONESVEŠĆEN NAĐEN NA ULICI: Uhapšen maloletnik koji mu je prodao tablete
Foto: Profimedia

ničega se ne seća

OTKRIVENO ŠTA JE POPIO DEČAK (14) IZ NIŠA KOJI JE ONESVEŠĆEN NAĐEN NA ULICI: Uhapšen maloletnik koji mu je prodao tablete

Društvo -

U krvi dečaka (14) koji je pre nekoliko dana pronađen na ulici bez svesti u Nišu, pronađeno je prisustvo alprazolama, sastojka koji sadrže lekovi koji spadaju u grupu psihoaktivnih medikamenata.

Prema nezvaničnim informacijama, šesnaestogodišnjak koji je osumnjičen da je prodao tablete dečaku (14) je priveden, a izveštaj sa saslušanja prosleđen je tužilaštvu, koje će odlučiti o daljim postupcima.

Efikasnim radom niške kriminalističke policije identifikovani su svi akteri ovog događaja kao i diler koji je maloletnicima dostavio opijate.

Dečak je te noći bio napolju sa trojicom drugova starih 13, 15 i 16 godina.

Prema dosadašnjim saznanjima, oni su od nepoznatog muškarca kupili marihuanu i tablete koje su konzumirali u toku večeri.

Dečak se ne seća ničega, ni kako izgledaju tablete ni koliko ih je popio, kao i gde je bio cele noći i kako je dospeo na mesto na kojem je nađen.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track