NASILNICA IZ BARAJEVA IZBAČENA IZ ŠKOLE! NAOČIGLED SVIH TUKLA DEVOJČICU: Odluka doneta jednoglasno, snimak šamaranja zgrozio celu Srbiju
Foto: screenshot

epilog

NASILNICA IZ BARAJEVA IZBAČENA IZ ŠKOLE! NAOČIGLED SVIH TUKLA DEVOJČICU: Odluka doneta jednoglasno, snimak šamaranja zgrozio celu Srbiju

Društvo -

Maloletna I. O. koja je tukla vršnjakinju A. M. izbačena iz škole!

Nakon kontinuirane procedure nekoliko timova za pojačan vaspitni rad za nasilje u školi i disciplinkse komisije koji je sproveden u skladu sa zakonskom regulativom, nastavno naučno veće Srednje trgovačke škole u Barajevu, jednoglasnom odlukom je isključilo iz daljeg školovanja maloletnu I.O. koja je tukla svoju vršnjakinju A. M. na snimku koji je nedavno uznemirio i potresao javnost u Srbiji.

Roditelji I. O. imaju pravo žalbe u roku od sedam dana, potvrdio je direktor škole Bratoljub Stanisavljević u izjavi za Radio Beograd.

Majka pretučene A.M. Lepa kazala je da je zadovoljna ovakovom odlukom jer njena ćerka već mesec dana ne ide u školu,a da je nasilnica redovno pohađala nastavu.

- Hvala puno medijima koji su nam pomogli da se ovakvo nasilje ne zataška. Hvala Munistarstvu prosvete, nadam se da je ovo jasna poruka svim nasilnicima u školama. Ne želim da nijedna majka doživi ovo što smo moja ćerka i ja prošle. Snimak nisam pogledala, bilo je preteško za moje srce. Ovo ohrabruje i moju Anu da mirna krene ponovo u školu mesec dana nakon svega što se dogodilo - kazala je majka u izjavi za Radio Beograd.

(Kurir.rs/Radio Beograd, Milena Božović Manić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track