Najnovije vesti

POČEO 10. NAJVEĆI ONLINE SAJAM ZAPOŠLJAVANJA: Vaša prilika da pronađete posao snova
Foto: Promo

POČEO 10. NAJVEĆI ONLINE SAJAM ZAPOŠLJAVANJA: Vaša prilika da pronađete posao snova

Društvo

Ako tražite novi posao ili priliku za prvo zaposlenje, pripremite svoje radne biografije za deseti regionalni online Sajam zapošljavanja i obrazovanja "Virtuelni dani karijera i znanja 2019."

Deseti regionalni online sajam zapošljavanja i obrazovanja „Virtuelni dani karijera i znanja 2019“, počinje danas 16. oktobra i traje narednih 7 dana do srede 23.10. Kao i prethodnih godina, sajam se realizuje u saradnji sajta Poslovi.infostud.com, sajta Moj-posao.net iz Hrvatske, Posao.ba iz Bosne i Hercegovine i Vrabotuvanje.com.mk iz Makedonije.

Ove godine, uz rekordno veliki broj oglašenih mesta na sajmu, sve kompanije i preko 300 oglasa je grupisano u četiri tematske kapsule, kako biste lakše pronašli oglase iz određenih oblasti: Trgovina, IT, Finansije, Obrazovanje.

Sajam možete posetiti na web adresi : rs.dankarijera.com

Osim mogućnosti konkurisanja, na raspolaganju vam je direktan razgovor sa poslodavcima putem chat opcije gde se direktno kod predstavnika kompanije možete raspitati sve o slobodnim radnim mestima i uslovima rada. Takođe, za sve posetioce tu je Lov na blago – igra putem koje posetioci mogu osvojiti neku od vrednih nagrada, a za sve programere pripremili smo Virtuelni Hakaton gde će svoje znanje odmeriti najbolji programeri iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Makedonije.

Foto: Promo

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...