UŽAS U OSNOVNOJ ŠKOLI! ĐAK TUKAO DIREKTORA SEDIŠTEM OD BICIKLA: Prvo ga je udario u glavu, a zatim mu zadao više udaraca pesnicama!
Foto: Screenshot

STRAVIČNO

UŽAS U OSNOVNOJ ŠKOLI! ĐAK TUKAO DIREKTORA SEDIŠTEM OD BICIKLA: Prvo ga je udario u glavu, a zatim mu zadao više udaraca pesnicama!

Društvo -

U OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“ u Sremskoj Mitrovici L. S. u učionici je fizički napao direktora te škole Zorana Đurića (53)

Učenik osmog razreda OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“ u Sremskoj Mitrovici L. S. juče ujutru je u učionici fizički napao direktora te škole Zorana Đurića (53) i više puta ga udario sedištem bicikla po glavi.

Napad na direktora se dogodio u devet ujutru u prepodnevnoj smeni, prilikom obilaska, u koji direktor škole Đurić redovno ide. Nezvanično saznajemo da je razlog napada bilo to što je direktor opomenuo učenika L. S. da ne jede u učionici, tokom časa geografije.

Posle ovoga je đak izašao iz učionice, a zatim se vratio sa sedištem od bicikla i nasrnuo na Đurića. Prvo ga je udario sedištem u glavu, a zatim mu zadao više udaraca pesnicama.

Direktor Zoran Đurić
Direktor Zoran Đurićfoto: Screenshot

Odmah nakon ovog incidenta direktor Đurić je odveden na pregled u ambulantu Hitne pomoći, a još nije poznato koliko su teške njegove povrede. Policija je obaveštena o slučaju i patrola je odmah izašla na teren kako bi utvrdila sve okolnosti ovog slučaja. Prema nezvaničnim informacijama, reč je o učeniku koji je i ranije pravio probleme u toj školi.

Iz Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja poručuju da su obavešteni da je došlo do incidenta u OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“ u Sremskoj Mitrovici. - Škola je ispoštovala proceduru i obavestila školskog policajca, SUP, Centar za socijalni rad, Školsku upravu Novi Sadi, prosvetne inspektore u Sremskoj Mitrovici i održala sastanak Tima za zaštitu od diskriminacije, nasilja, zlostavljanja i zanemarivanja. Naše ministarstvo je preduzelo sve korake iz svoje nadležnosti - naveli su iz Ministarstva prosvete.

U OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“ poručili su za Kurir da ne mogu da daju izjave dok se direktor ne vrati iz ambulante, što se nije dogodilo do zaključenja ovog broja.

Vršnjačko nasilje u Pančevu DEVOJČICE DAVILE VRŠNJAKINJU

Na društvenim mrežama se pojavio snimak na kom dve devojčice (14) iz Pančeva napadaju osmakinju A. P. (14). Majka napadnute devojčice je podelila s medijima da se incident desio u subotu, kad se njena ćerka vraćala kući, a prema njenim tvrdnjama, devojčice su je davile kapuljačom i udarale kolenima u grudi i stomak. Ona kaže da je njena ćerka i ranije imala problem sa istim devojčicama, a nasilje je prijavljeno MUP, koji je obavestio Više javno tužilaštvo u Pančevu i ono će nastaviti da se bavi tim slučajem.

Kurir.rs/N. T. Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track