PREKO 300 PRILIKA ZA NOVO ZAPOSLENJE: Pripremite svoje radne biografije za deseti regionalni online Sajam zapošljavanja i obrazovanja
Foto: Promo

PREKO 300 PRILIKA ZA NOVO ZAPOSLENJE: Pripremite svoje radne biografije za deseti regionalni online Sajam zapošljavanja i obrazovanja

Društvo -

Ako tražite novi posao ili priliku za prvo zaposlenje, pripremite svoje radne biografije za deseti regionalni online Sajam zapošljavanja i obrazovanja "Virtuelni dani karijera i znanja 2019."

Deseti regionalni online sajam zapošljavanja i obrazovanja „Virtuelni dani karijera i znanja 2019“, počeo je u 16. oktobra i trajaće do srede 23.10. Kao i prethodnih godina, sajam se realizuje u saradnji sajta Poslovi.infostud.com, sajta Moj-posao.net iz Hrvatske, Posao.ba iz Bosne i Hercegovine i Vrabotuvanje.com.mk iz Makedonije.

Ove godine, uz rekordno veliki broj oglašenih mesta na sajmu, sve kompanije i preko 300 oglasa je grupisano u četiri tematske kapsule, kako biste lakše pronašli oglase iz određenih oblasti: Trgovina, IT, Finansije, Obrazovanje.

foto: Promo

Sajam možete posetiti na web adresi : rs.dankarijera.com

Osim mogućnosti konkurisanja, na raspolaganju vam je direktan razgovor sa poslodavcima putem chat opcije gde se direktno kod predstavnika kompanije možete raspitati sve o slobodnim radnim mestima i uslovima rada.

Iskoristite priliku još par dana da porazgovarate sa željenim poslodavcima, pogledate ponudu poslova i konkurišete na željene oglase sve do srede 23.oktobra u ponoć.

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track