Najnovije vesti

NAŠI KLINCI RAZBILI U DUBAIJU, PA PONOSNO RAZVILI ZASTAVU SRBIJE: Mali genijalci uzeli DVA ZLATA i još 5 medalja iz mentalne aritmetike! (FOTO)
Foto: Facebook Printscreen

trijumfovali među više od 2.000 dece iz 16 zemalja

NAŠI KLINCI RAZBILI U DUBAIJU, PA PONOSNO RAZVILI ZASTAVU SRBIJE: Mali genijalci uzeli DVA ZLATA i još 5 medalja iz mentalne aritmetike! (FOTO)

Društvo

BEOGRAD - Deca iz Srbije koja uče mentalnu aritmetiku osvojila su sedam medalja na internacionalnom takmičenju u Dubaiju, na kojem je učestvovalo više od 2.000 dece iz 16 zemalja sveta.

Srpski tim, u kojem je bilo osmoro dece iz edukativnih centara iz Beograda, Inđije, Zaječara i Niša, koji uče mentalnu aritmetiku po indijskoj metodi "BrainObrain", osvojio je dva trofeja, dve zlatne i tri srebrne metalje.

Ekipu koja je proslavila ime Srbije na tom međunarodnom takmičenju čine: nja

Jojić zlatna medalja, Beograd, Vidikovac... 

Andrija Grujučić, srebrna medalja, Beograd, Vidikovac, Katarina Birčanin, srebrna medalja, Beograd, Voždovac, Nenad Dimitrijević, trofej, Inđija, Andrej Jovanović, trofej, Niš, Mihajlo Stanojević, zlatna medalja, Zaječar i Teodora Bogdanović, srebrna medalja, Niš.

Male mentalne aritmetičare su za takmičenje u Dubaiju spremali edukatori Jelena Nikolić iz Niša, Blagoja Ilieski i Katarina Stojanović iz Beograda.

Ova obrazovna platforma postoji već 16 godina.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...