RADIŠA PAVLOVIĆ: Zapadne službe, preko NVO lobista i Skupštine, pokušavaju da HITNO ZAUSTAVE istragu o krađi beba!
Foto: Dragan Kadić

ŠOKANTNO

RADIŠA PAVLOVIĆ: Zapadne službe, preko NVO lobista i Skupštine, pokušavaju da HITNO ZAUSTAVE istragu o krađi beba!

Društvo -

U predsednika Vučića imamo puno poverenje, apelujemo i molimo ga da stane na put lobistima i spreči pokušaj zapadnih službi da zaustave iznošenje istine na videlo, poručuje član Vladine komisije za istragu nestalih beba

BEOGRAD - Na sceni je pokušaj zataškavanja krađe hiljade beba iz Jugoslavije i Srbije, a ovu veliku akciju preko lobista sprovode zapadne obaveštajne službe, poručuje Radiša Pavlović, povodom usvajanja Predloga zakona o utvrđivanju činjenica o statusu novorođene dece za koju se sumnja da su nestala iz porodilišta.

Odbor za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu je u načelu usvojio ovaj Predlog i uputio ga parlamentu na razmatranje.

Radiša Pavlović, član Vladine komisije za istragu nestalih beba, navodi da je na delu velika akcija stranih centara moći, koju u Srbiji sprovode nevladine organizacije. On objašnjava da je motiv da se svi koji istražuju krađu beba ućutkaju, jer je većina ukradene dece odvedena u Zapadnu Evropu. On apeluje na predsednika Aleksandra Vučića da ne dozvoli da ovaj zakon bude usvojen.

- U predsednika Vučića imamo puno poverenje, apelujemo i molimo ga da stane na put lobistima i spreči pokušaj zapadnih službi da zaustave iznošenje istine na videlo. Očigledno je da zapadne zemlje, gde se nalaze naša deca, pokušavaju da hitno zaustave istragu Vladine komisije, jer smo postigli izvanredne rezultate i došli do konkretnih dokaza o krađi beba i formirali besplatnu baza DNK. Interesne grupe, odnosno NVO, koje čine produženu ruku zapadnih službi na sve načine pokušavaju da nas ućutkaju, a vidimo i preko Skupštine Srbije. Apeliujemo na predsednicu parlamenta Maju Gojković da ne dozvoli da se ovaj zakon iznese na dnevni red - navodi Radiša Pavlović.

Navodi da istrage o nestalim bebama moraju da se nastave, i da se sa tužiocima utvrdi model krivične odgornosti počinilaca. Dodaje da izvanrednu saradnju imaju i sa direktorom policije Vladimirom Rebićem.

- U toku je rasvetljavanje višedecenijske misterije, na čijem smo tragu. Verujemo da će predsednik Vučić stati na put svima koji pokušavaju da zataškaju krađe beba koje se decenijama dešavaju u Srbiji - zaključuje Pavlović.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track