STEFANOVIĆ U ALEKSINCU NA OTVARANJU BAZA NIŠKE ŽANDARMERIJE: Srpska policija rame uz rame s policijama u regionu i Evropi
Foto: MUP REPUBLIKE SRBIJE/ ODELJENJE ZA MEDIJE I KOMUNIKACIJE

objekat se prostire na oko 17 hektara površine

STEFANOVIĆ U ALEKSINCU NA OTVARANJU BAZA NIŠKE ŽANDARMERIJE: Srpska policija rame uz rame s policijama u regionu i Evropi

Društvo -

U Aleksincu je danas na otvaranju baza niškog odreda Žandarmerije ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović ocenio da je policija Srbije "rame uz rame s najopremljenijim i najozbiljnijim policijama u regionu i Evropi".

Naveo je da je otvaranje prve tipske baze od osnivanja niškog odreda Žandarmerije 2001. godine, jedan od "najznačajnijih infrastrukturnih projekata koje je finansirao MUP prethodnih godina".

1 / 5 Foto: MUP REPUBLIKE SRBIJE/ ODELJENJE ZA MEDIJE I KOMUNIKACIJE

Stefanović je kazao da se taj objekat prostire na oko 17 hektara površine i da je do sada rekonstruisano oko 4.300 kvadratnih metara - prostorije za smeštaj komande, deo logistike, ambulanta i restoran.

Komandant Žandarmerije Dejan Luković je rekao da će ;baza u Aleksincu, nakon završetka treće, poslednje faze sledeće godine, u potpunosti biti prilagodjena nameni, preneo je MUP.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track