NESTALA DEVOJČICA (13) IZ ČONOPLJE! Porodica moli za pomoć: Traže je ceo dan, obaveštena i policija (FOTO)
Foto: Printscreen Facebook

apel porodice

NESTALA DEVOJČICA (13) IZ ČONOPLJE! Porodica moli za pomoć: Traže je ceo dan, obaveštena i policija (FOTO)

Društvo -

Malopre se na društvenim mrežama pojavio apel jedne majke iz Čonoplje koja moli da joj se pomogne da pronađe ćerku, koja je nestala danas. Za kratko vreme njen apel je podelilo preko 1.500 ljudi, obaveštena je i policija i Igor Jurić.

Devojčica se zove Marija Cerovski, ima 13 godina i učenica je 7. razreda osnovne škole. U trenutku nestanka na sebi je imala crnu kožnu jaknu i helanke u smeđebraon boji.

- Supruga i ja smo rano otišli na posao, Marija je, sa mlađom sestrom Majom, koja ide u 3. razred, biciklom otišla u školu, kao što to čine svakog jutra. Međutim, Marija je ostala ispred škole i kad je sestra ušla unutra ona je sela na biciklo i otišla prema Kljajićevu, koje je udaljeno 4 km od Čonoplje. To smo saznali od spremačice u školi, koja je srela na izlazu iz sela. Još dodaje da je primetila da je imala slušalice u ušima, priča Zoran, Marijin otac.

U domu Cerovski je vanredno stanje celo popodne. Dobijaju razne informacije sa mnogih strana, ali saznaju i ono što nisu znali, a što je Marija vešto krila od njih, da se preko društvenih mreža dopisivala sa nekim momkom...

- U velikom smo strahu. Pitanje je ko je i na šta nagovorio... Zvali smo je na mobilni. Prvo je bila nedostupna, posle nam je pokazivalo zauzeće, pa je zvonio, a niko se nije javljao. Kao da se neko poigrava sa nama..., u strahu je otac Zoran.

foto: Printscreen/Facebook

Dodaje da su, kad su pregledali njene stvari, videli za u rancu nije ponela knjige za školu, već garderobu, što govori da je planirala odlazak...

- Javio nam se nedavno jedan čovek iz Zrenjanina, koji je rekao da je povezao, jer je stopirala i da mu je rekla da ide "kod dečka“ u Boku (selo kod Zrenjanina). Javili smo policiji i nadam se da će je pronaći, priča Marijin tata.

Dodaje da su, nakon javljanja ovog čovek iz Zrenjanina ušli na njen Instagram i videli fotografiju njihove ćerke i tog, navodnog momka, uokvirenu u srce, što ih upućuje na trag gde bi mogla da bude njihova ćerka.

Za nestanak su saznali nešto oko podneva, kada ga je, kako kaže, pozvao direktor škole i obavestio da Marija nije došla na časove, a da je spremačica videla na biciklu, na izlazu iz sela.

Porodica Cerovski strahuje za svoje dete, ali se i nadaju da će je policija uskoro pronaći. Takođe mole sve koji imaju bilo kakvu informaciju o njenom nestanku, da im odmah jave.

(Kurir.rs/J. Miljuš)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track