Najnovije vesti

ŠOK-VIDEO SAMO ZA TEBE NIKOLINA Maloj Srpkinji u Parizu dečak iz razreda preti klanjem! Roditelji Nena i Nikola užasnuti
Foto: Facebook Printscreen

zgranuti

ŠOK-VIDEO SAMO ZA TEBE NIKOLINA Maloj Srpkinji u Parizu dečak iz razreda preti klanjem! Roditelji Nena i Nikola užasnuti

Društvo

BEOGRAD/PARIZ - Zabrinuti roditelji Nena i Nikola koji žive i rade u Parizu alarmirali su srpsku zajednicu koja živi u francuskoj prestonici posle strašnih pretnji koje njihova ćerka Nikolina, stara 12 godina, prima u svom razredu od dečaka Arona Kasija.

foto: Facebook Printscreen

Dečak je poslao snimak devojčici u kojem joj pokazuje noževe i kaže da će ih poneti sutradan i nastavlja "samo za tebe Nikolina" i da je "sve ovo za tebe". Onda pokazuje nož po nož i priča koji je za šta (besplatno klanje, razbiti usta…).

Sve se ovo dešava u predgrađu Pariza, mestu Saint Ouen, u školi College Michelet. Zabrinuti roditelji Nena i Nikola su već imali sastanak sa direktorom i predočili mu situaciju. On je sa svojim kolegama šokiran mržnjom i pretnjama koje može da ima jedan dvanaestogodišnjak.

foto: Facebook Printscreen

Obećali su da će preduzeti sve potrebne mere koje su i njihovoj nadležnosti. Nena i Nikola su slučaj prijavili i policiji. Mala Nikolina je u šoku i veoma se boji da se vrati u školu.

(Kurir.rs/Svi Srbi u Parizu/Facebook)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...