IMATE NA UMU ULAGANJA, ALI NE ZNATE KAKO DA IH OSTVARITE?! Lako je ako imate kome da se OBRATITE: Ne tražite dalje!
Foto: Promo

VERAN PARTNER

IMATE NA UMU ULAGANJA, ALI NE ZNATE KAKO DA IH OSTVARITE?! Lako je ako imate kome da se OBRATITE: Ne tražite dalje!

Društvo -

Addiko banka ponovo ima ideju kako da vam izađe u susret i pomogne. Planirali ste ulaganja, a trenutno nemate potreban novac? Imate dug u drugoj banci ili lizing kući i treba da ga vratite, a sada niste u mogućnosti? Addiko banka kao vaš partner razume oba slučaja i radi na tome da vam ih za tren oka reši jer im je usluga brza i rokovi za odobrenje kredita kratki.

Zamislite da ste uzeli pozajmicu od banke da konačno kupite automobil jer se vašem vernom četvorotočkašu kojeg ste kupili pre 10 godina gotovo uvek tokom dužeg puta nešto desi. Dosta vam je da zovete šlep službu i automehaničara svaki put kada ste nasred autoputa.

Rok otplate keš kredita koji možete da koristite i da refinansirate obaveze u drugim bankama i lizing kućama je 0d 12 do 95 meseci, a postoji i opcija dobijanja dodatnog keša. Naknada za obradu kreditnog zahteva ne postoji. Možete tražiti Addiko banci na zajam od 30.000 do 3.000.000 dinara.

Odlučujete se za kredit u iznosu od 500.000,00 dinara, a čuli ste za uslove koje nudi Addiko banka i oni vam savršeno odgovaraju. Rok otplate koji birate je 95 meseci, a u tom slučaju bi mesečna rata koju vraćate iznosila 6.967,75 dinara. Visina rate je baš po vašoj meri, pa odmah krećete u banku.

Addiko banka ima otvoren i partnerski odnos sa klijentima, pa zato vi uvek sve znate, svaki detalj naše ponude vam je jasan i detaljno objašnjen.

Posebno nas raduje da vam pomognemo da pokrenete promenu u svom životu, bilo to da biste započeli nešto novo ili završili svoje ranije inicijative. Odluka da imate saradnika kao što smo mi garantuje da će vaša ideja i njeno ostvarenje biti stavljeni ispred svega ostalog i najbrže i najefektivnije pokrenuti.

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track