Najnovije vesti

PRVI PAMETNI AUTO-PUT U SRBIJI: Moravski koridor ispunjavaće najviše standarde u pogledu građevinarstva
Foto: Privatna Arhiva

IZGRADNJA NAJMODERNIJE SAOBRAĆAJNICE

PRVI PAMETNI AUTO-PUT U SRBIJI: Moravski koridor ispunjavaće najviše standarde u pogledu građevinarstva

Društvo

Osim što će biti prvi auto-put koji će u potpunosti biti pokriven internet signalom, vozači na ovoj deonici dobijaće i servisne informacije o stanju na putevima, brzini, o mogućim opasnostima na putu, saobraćajnim nezgodama

Moravski koridor, koji treba da bude otvoren 2024. godine, ispunjavaće najviše standarde u pogledu građevinarstva, ali i telekomunikacija i bezbednosti saobraćaja.

Osim što će biti prvi auto-put koji će u potpunosti biti pokriven internet signalom, vozači na ovoj deonici dobijaće i servisne informacije o stanju na putevima, brzini, o mogućim opasnostima na putu, saobraćajnim nezgodama.

- Nama u Vrnjačkoj Banji, prestonici srpskog turizma, ovakav veliki graditeljski poduhvat znači mnogo, pre svega u razvoju turizma, u otvaranju našeg turističkog tržišta za nove goste, ali i brzu vezu Vrnjačke Banje s Beogradom, Nišom i Novim Sadom i drugim evropskim destinacijama. Želimo da iskažemo zahvalnost predsedniku Aleksandru Vučiću, Vladi Srbije i resornim ministrima, koji su podržali ovakav poduhvat.

Radujemo se potpisivanju ugovora za izgradnju Moravskog koridora i daćemo sve od sebe da pomognemo da se ovaj projekat od sudbonosnog značaja za Vrnjačku Banju realizuje - naveo je predsednik te opštine Boban Đurović.

Kurir.rs / E. K.

Foto: Privatna arhiva

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...