SINIŠA MALI OKRENUO SE NAGLAVAČKE: Prvi put pogledajte ministra finansija LIČNO, i Aleksandra Šapića ponovo u bazenu!
Foto: Printscreen

GOSTI FILIPA ČUKANOVIĆA

SINIŠA MALI OKRENUO SE NAGLAVAČKE: Prvi put pogledajte ministra finansija LIČNO, i Aleksandra Šapića ponovo u bazenu!

Društvo -

Siniša Mali okrenuo se naglavačke, trčao je na Adi i vozio auto, u novoj emisiji TV Prve “Lično nezvanično”. Nakon prošlonedeljnog uspešnog starta i priče o srpskom fudbaleru u dresu Reala Luki Joviću, gosti FIlipa Čukanovića, uz ministra finansija, bio je i Aleksandar Šapić, predsednik opštine Novi Beograd.

Svakodnevica Siniše Malog i Aleksandra Šapića nešto je što možemo da vidimo samo u ovoj emisiji. Pored toga što trenutno dele političku scenu, i ljubav prema sportu je nešto što je spojilo dvojicu ovonedeljnih sagovornika Filipa Čukanovića.

foto: Printscreen

Poznato je da Siniša Mali trči maraton, ali ne i kako se priprema za ovaj poduhvat. Ekipa Pre zavirila je u gimnastičku salu gde političar redovno vežba, a ovaj put društvo mu je pravio sin. Prvi put smo imali prilku da čujemo šta o svom poznatom ocu kažu deca.

foto: Printscreen

U drugom delu emisije gledaoci su videli kako izgleda povratak u bazen nekadašnjeg vaterpolo reprezentativaca Aleksandra Šapića, i to sa još jednom vaterpolo legendom, Vladimirom Vujasinovićem.

foto: Printscreen

Autor i novinar Filip Čukanović prati živote poznatih ličnosti kada se kamere ugase, pa ćete tako imati priliku da svake nedelje u 18.50h vidite kako izgleda svakodnevica glumaca, sportista, pevača, političara.

“Želja nam je da predstavimo sve ono što ne možete da vidite na malim ekranima. Nezvanični ugao ličnosti koje volite”, kaže Čukanović.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track