ĐORĐEVIĆ DOBIO TRI MESECA ZATVORA, USLOVNO GODINU DANA: Nesuđeni kupac Megatrenda osuđen zbog lažnog prijavljivanja
Foto: Printscreen N1

nije plaćao kiriju

ĐORĐEVIĆ DOBIO TRI MESECA ZATVORA, USLOVNO GODINU DANA: Nesuđeni kupac Megatrenda osuđen zbog lažnog prijavljivanja

Društvo -

Nesuđeni kupac Univerziteta Megatrend Dejan Đorđević osuđen je zbog lažnog prijavljivanja na tri meseca, uslovno godinu dana

Okrivljeni je danas priznao u Trećem osnovnom javnom tužilastvu u Beogradu izvršenje krivičnog dela lažno prijavljivanje iz člana 334 stav 4 KZ.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Screenshot

On je sa Trećim tužilastvom zaključio sporazum o priznanju krivičnog dela koje je prihvaćeno od strane Trećeg osnovnog suda u Beogradu.

Đorđevicu je izrečena uslovna osuda - 3 meseca zatvora sa rokom proveravanja od jedne godine. Presuda je postala pravosnažna, a svi učesnici procesa su se odrekli prava na zalbu

Đorđević je nedavno prijavio da je nad njim izvršeno razbojništvo, tako što su mu u stan ušla tri NN lica i oduzela dva televizora, nanevši mu pri tom lakše povrede.

Ispostavilo se međutim da su u pitanju vlasnici stana kojima je prijavljeni dugovao novac za kiriju i koji su mu prethodno najavili svoj dolazak, kako bi porazgovarali o naplati duga.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Zorana Jevtić

Protiv Đorđevića se inače vodi više krivičnih postupka i to zbog neplaćanja alimentacije, zbog prevare i zloupotrebe službenog položaja.

Da podsetimo, Dejan Đorđević je navodno kupio od vlasnik Megatrenda Miće Jovanovića uinivrzitet Megatrend, ali je on ubrzo izjavio da je prevaren i da odustaje od prodaje. Đorđević demantovao da je podnet zahtev za raskid ugovora i tvrdi da na njegovu adresu nije upućen zahtev, predlog ili ponuda da se raskine ugovor o kupovini Megatrenda.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track