BAKA SAMA OKAČILA SVOJU UMRLICU: Došli joj na sahranu, a ona ih sačekala živa!
Foto: Kurir

Bizarno

BAKA SAMA OKAČILA SVOJU UMRLICU: Došli joj na sahranu, a ona ih sačekala živa!

Društvo -

Meštani ariljskog sela Vrane bili su u čudu prethodne nedelje kada su, prateći informacije s umrlice, došli na sahranu komšinici Ani Bebi Stojković (79), ponevši i sveće, a ona ih dočekala živa i prava na pragu svoje kuće!

Naime, kako prenosi portal Rina, na oglasnim tablama i banderama u Arilju osvanula je umrlica na kojoj se komšije, prijatelji i rodbina obaveštavaju da je ovaj svet napustila Beba Stojković (79) iz sela Vrane. Na čitulji je kao datum upokojenja naveden 3. decembar, kao i da će sahrana biti obavljena 5. decembra u 14 sati na novom groblju u tom selu.

- Stvarno smo se začudili jer je bila vitalna. Javile su se mnoge komšije, neki su stigli i sa svećama, međutim, pokojnica je, hvala bogu, bila živa i zdrava. Čujem posle da je navodno sve sama uradila u ljutnji, jer se posvađala sa bližnjima, a onda je smislila nesvakidašnji način da im se osveti - rekao je za Rinu jedan od meštana sela Vrane.

Osvanula u centru sela... čitulja šokirala sugrađane
Osvanula u centru sela... čitulja šokirala sugrađanefoto: Kurir

On je dodao da Stojkovićeva inače važi „za otmenu i dostojanstvenu ženu u naselju“.

Kako za Kurir kaže njena prijateljica Milovanka Karavidić, pretpostavlja se da je Stojkovićeva ovo uradila zbog svađe sa ćerkom Majom.

- Beba je bolesna žena, maltene ne čuje, loše vidi, potrebna joj je tuđa nega i pomoć... Ona je nekada davno usvojila ćerku, još dok je bila beba, ali su se njih dve nešto posvađale. Koliko ja znam, ćerka je zatim otišla kod svekrve u Čačak i odvela Bebinog unuka sa sobom. Pričala sam sa Anom zašto je stavila sama sebi umrlicu, ona kaže da ne zna ko ju je štampao, izgubljena je sva. Ona je, inače, mnogo dobra žena - kaže Karavidićeva.

Prema njenim rečima, nakon što se umrlica proširila medijima i društvenim mrežama, kod Stojakovićeve su dolazile i policija i socijalna služba.

- Odveli su je čak u bolnicu u Užice, mislili su da je nervno obolela. Međutim, pustili su je, nije ona luda žena. Samo joj je potreban neko da je dobro gleda i pazi jer je bolesna. Ima ona svoju penzijicu i lepu kuću u kojoj živi, ali, eto, ne znam zašto se posvađala sa ćerkom. Pokušala sam ja nakon svega da pozovem njenu ćerku, ali mi se niko nije javljao. Bebin muž je preminuo odavno, rodbina neće da je prihvati, znate kako je sa nama starim ljudima... - priča Milovanka.

Kurir.rs/ J. Pronić Foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track