Magazin ELLE počeo sakupljanje novogodišnjih paketića za decu bez roditeljskog staranja

Društvo -

Večeras je na New Year's District-u otpočela prelepa humanitarna akcija kojoj mogu da se priključe svi građani

Na Topličinom vencu u Parku Vojvode Vuka u okviru New Year's District-a, magazin ELLE otpočeo je prelepu humanitarnu akciju - sakupljanje novogodišnjih paketića za decu bez roditeljskog staranja. Prisustvovali su joj svi članovi redakcije, a i prijatelji časopisa koji su svojim primerom pokrenuli, nadamo se, lavinu darivanja i usrećivanja onih kojima su dodatna briga i radost uvek potrebni, a to su deca bez roditeljskog staranja. Akciju #ellegift večeras su podržali: Ashok Murty, TKV, Miloš Nadaždin, Miša Obradović, Marija Ratković, Nevena Ivanović, Dalibor Vrtina, Danijela Dimitrovska, Ena Jović i Vlada Savić

U pitanju je akcija darivanja #ellegift poklona u kojoj će u naredne dve nedelje moći da učestvuju svi građani. Potrebno je da donesu fabrički upakovan poklon sa deklaracijom i/ili etiketom, koji bi dodatno bio uvijen kao poklon da bi se deca dodatno obradovala i ostave ga na nekoj od kućica koje se nalaze u okviru New Year's District-a. Na kraju akcije, a tik pred Novu Godinu redakcija magazina ELLE će odneti paketiće deci bez roditeljskog staranja i tako usrećiti mališane.

Magazin ELLE Srbija prvi je časopis ispred izdavačke kuće Adria Media Magazine koji je pokrenuo lanac aktivacija koje predstoje u okviru New Year's District-u tokom decembra. Narednih dana na redu su i programi ostalih čuvenih naslova koji se nalaze pod okriljem ove kuće: Cosmopolitan, Men's Health, National Geographic, Sensa i Lepa i srećna.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track