COCA-COLA x NEW YEAR’S DISTRICT: NATIONAL GEOGRAPHIC SRBIJA ORGANIZUJE HUMANITARNU AKCIJU SAKUPLJANJA KNJIGA ZA DECU
Foto: Kurir

COCA-COLA x NEW YEAR’S DISTRICT: NATIONAL GEOGRAPHIC SRBIJA ORGANIZUJE HUMANITARNU AKCIJU SAKUPLJANJA KNJIGA ZA DECU

Društvo -

Redakcija magazina National Geographic Srbija pokrenula je humanitarnu akciju sakupljanja knjiga za Dečje selo u Sremskoj Kamenici.

Časopis National Geographic Srbija priredio je večeras u okviru festivala Coca-Cola x New Year’s District praznično druženje sa čitaocima, gostima i prijateljima i pokrenuo jedinstvenu humanitarnu akciju doniranja knjiga za decu iz Dečjeg sela “Dr Milorad Pavlović” u Sremskoj Kamenici.

Darivanje knjiga na Topličinom vencu, u Parku vojvode Vuka, simbolično su otpočeli članovi redakcije, a potom su im se pridružile i javne ličnosti koje su došle da podrže ovaj događaj kao prijatelji redakcije.

U akciji National Geographic Srbija mogu učestvovati svi građani. Potrebno je da knjigu koju želite da poklonite ostavite u jednoj od kućica u okviru Coca-Cola x New Year’s District festivala, pa će nakon Božića pokloni biti uručeni mališanima iz Dečjeg sela.

Brend National Geographic, koji je prošlog meseca u Srbiji proslavio 13 godina postojanja, a uskoro obeležava i jubilarni 160. Broj u Srbiji, ovu akciju namenio je deci bez roditeljskog staranja, u cilju emancipacije i nadogradnje obrazovanja.

Ovom humanitarnom akcijom National Geographic Srbija nastavio je trend koji su pokrenute iz izdavačke kuće Adria Media Magazine, te je lanac aktivacija redakcija magazina ELLE, Men’s Health i Lepa&Srećna ovim događajem zvanično nastavljen. Takođe, u narednim danima festivala očekuju vas zanimljiva iznenađenja koja će za vas pripremiti i redakcije magazina Cosmopolitan i Sensa.

Ovo je samo početak, a ujedno i poziv da učestvujete u ovoj ideji, ali i u raznim akcijama sve do 8. januara na Coca-Cola x New Year's District festivalu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track