TRAŽI SE LUNE IZ PRANJANA Komšije: Čudne su okolnosti pod kojima je nestao, traže ga i lovci
Foto: RINA

Mobilni neaktivan duže vreme

TRAŽI SE LUNE IZ PRANJANA Komšije: Čudne su okolnosti pod kojima je nestao, traže ga i lovci

Društvo -

GORNJI MILANOVAC - Luneta Tadić (60) iz Pranjana nestao je, po priči meštana možda i pre desetak dana. Živeo je sam, a kada su komšije primetile da ga duži period ne viđaju, javili su njegovoj sestri, pošto bliže rodbine nema, da prijavi nestanak. Što je ona i uradila 14. decembra, nakon čega je i policija obavila uviđaj.

- Mobilni mu je neaktivan duže vreme, a i čudne su okolnosti pod kojima je nestao. Iskreno da vam kažem komšije su u strahu. Lune je imao dve šteneta koja su ga uvek pratila u stopu, a sada su u dvorištu i kao da ga traže. Otkako se zatvorio rudnik Brezak nigde nije ni radio, a uvek kada bi negde išao da odradi neki posao ili bilo gde drugde, javljao bi se komšiji Đoletu kako bi mu hranio pse, a sada nije - rekao je za Boško iz Pranjana.

Ne zna se da li je Lune imao neke zdravstvene probleme, jedino što su saznali, po informacijama bliske rođake, da je imao visok šećer.

Boško kao lovac aktivirao je kolege i okolna lovačka društva i već u nedelju su obišli teren.

- Gledali smo da li se nešto čudno dešava, da li se negde ne skupljaju ptice, da li negde gavranovi vijaju. Već smo neku internu potragu i pravili oko kuće i putevima kuda je on išao, i ništa. Opet ćemo se i u sledeću nedelju, kada budemo u lovu, aktivirati i pratiti, sve što možemo pomoći mi ćemo uraditi, ali iskreno mislimo da nije živ”, kaže Boško.

(Kurir.rs/RINA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track