IMOVINA SLOBINE ĆERKE ODE  NA DOBOŠ: Četvorosoban stan i plac Marije Milošević na Dedinju ide na licitaciju!
Foto: EPA, Profimedia, Printscreen Facebook, Stefan Jokić

izvršitelji zakazali prodaju

IMOVINA SLOBINE ĆERKE ODE NA DOBOŠ: Četvorosoban stan i plac Marije Milošević na Dedinju ide na licitaciju!

Društvo -

Mariji Milošević, ćerki bivšeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, izvršitelji su zaplenili četvorosoban stan od 253 kvadrata i deo placa na Dedinju, na Bulevaru kneza Aleksandra Karađorđevića.

Kako se saznaje zbog nevraćenog kredita banci, izvršitelji su za 26. decembar zakazali javnu prodaju stana. Završena je i procena nekretnine kojoj je početna cena 470.000 evra

Imovina je zaplenjena je zbog dugova prema banci koje čak i nije napravila Marija Milošević, već njen prijatelj, ginekolog Nikola Antić. Naime, u velikoj kući na pomenutoj adresi nalaze se dva stana, od kojih je jedan u vlasništvu Nikole Antića, a drugi pripada Mariji Milošević. Oni su napravili dogovor da mu Miloševićeva proda i svoj stan i deo plaća za 800.000 evra, ali joj on nikad, kako su pisali mediji prošle godine, taj novac nije uplatio.

S druge strane, lekar je nekretnine (oba stana) i zemljište založio kod banke da bi uzeo kredit. Kako rate za kredit nije vraćao, izvršitelji su zaplenili plac i oba stana. Miloševićeva je dostavila dokaze da je stan njen, a čak je i Nikola Antić priznao da je prava vlasnica stana i placa ćerka bivšeg predsednika SRJ i da ona nema ništa s dugovima.

Uvidom u katastar, vlasnici "zemljišta pod zgradom i drugim objektom" su Hadži Dragan Antić sa jednom trećinom i Nikola Antić sa dve trećine vlasništva, dok se u odeljku zabeležba parcele pominje ime Marije Milošević, broj predmeta i datum 13. april 2018, ali nije poznato na šta se tačno odnosi pomenuti predmet. U delu gde su podaci o zgradama i drugim građevinskim objektima kao imaoci prava na objekat navedeni su Hadži Dragan Antić i Nikola Antić.

Kurir.rs/Informer

Foto EPA, Profimedia, Printscreen Facebook, Stefan Jokić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track