EUROBANK U 2019. DONIRALA VIŠE OD DVA MILIONA DINARA U OKVIRU PROJEKTA „ŠKOLA KAO NACRTANA ZA VAS“
Foto: Promo

EUROBANK U 2019. DONIRALA VIŠE OD DVA MILIONA DINARA U OKVIRU PROJEKTA „ŠKOLA KAO NACRTANA ZA VAS“

Društvo -

Od svog osnivanja u Srbiji 2003. godine, Eurobank neprekidno kombinuje strategiju dinamičnog i uspešnog rasta sa doprinosom zajednici u kojoj posluje. Nakon višegodišnjeg ulaganja u vrtiće i osnovne škole i zaokruženog ciklusa pomoći ovom segmentu obrazovanja dece, Eurobanka je sa istom posvećenošću 2018. godine započela svoj samostalni projekat uz podršku Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Projekat „Škola kao nacrtana za Vas“ je novi pravac ulaganja u opremanje učionica, kabineta i kupovinu neophodne opreme za učenike srednjih ekonomskih škola u Srbiji. Od samog početka projekta uključene su učenici, pa je tako dizajn nove humanitarne Mastercard kreditne kartice „Eurobank Veliko srce“ upravo ponikao u srednjoškolskoj klupi. Kao i do sada, klijenti koji se odluče za novu Mastercard kreditnu karticu "Eurobank Veliko srce" mogu da je koriste kao bilo koju standardnu kreditnu karticu. Od svake izvršene transakcije Banka odvaja određeni deo sredstava od svojih prihoda i usmerava ih u opremanje učionica, kabineta i kupovinu neophodne opreme.

foto: Promo

Učenici Prve ekonomske škole u Beogradu dobili su nov, moderno opremljen kabinet za statistiku i računovodstvo. Sredinom novembra, u prisustvu predstavnika Eurobank, Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, kao i direktora, nastavnika i učenika, u Ekonomskoj školi „Stana Milanović“ u Šapcu otvorena je nova elektronsko-jezička laboratorija, dok je školska biblioteka opremljena lap topovima. Vrednost ovih donacija iznosi više od dva miliona dinara.

Da se projekat „Škola kao nacrtana za Vas“ ne temelji samo na opremanju učionica i kabineta, te donacijama neophodne opreme govori i činjenica da učenici ekonomskih škola, imaju mogućnost da svoja znanja o bankarstvu prošire kroz predavanja Euorbank zaposlenih.

Eurobanka posebnu zahvalnost duguje svojim klijentima, korisnicima humanitarne Mastercard kreditne kartice „Eurobank Veliko srce“ koji su prepoznali važnost ovog projekta i značajno doprineli njegovoj realizaciji i uspešnosti.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track