Najnovije vesti

STEFANOVIĆ U PATROLI S POLICAJCIMA U NOVOM BEOGRADU: Iznenadio ih toplom kafom i doručkom (FOTO, VIDEO)
Foto: MUP Srbije

obišao policijsku patrolu

STEFANOVIĆ U PATROLI S POLICAJCIMA U NOVOM BEOGRADU: Iznenadio ih toplom kafom i doručkom (FOTO, VIDEO)

Društvo

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović obišao je jutros u Novom Beogradu policijsku patrolu, u čijem sastavu su i dvoje policajaca pripravnika.

1 / 5 Foto: MUP Srbije

"Ovi ljudi rade i po zimi i po snegu, vikendom i praznicima, neumorno štiteći bezbednost građana naše zemlje. Posebno sam ponosan što u našim patrolama imamo i nove, mlade, policajce koji imaju priliku da uče posao na terenu od svojih iskusnijih kolega patrolirajući ulicama Srbije zajedno sa njima, rekao je Stefanović, koji ih je iznenadio toplom kafom i doručkom, saopštio je MUP.

foto: MUP Srbije

Stefanović je danas razgovarao sa njima o prvim policijskim koracima koje prave, njihovim utiscima o radu na terenu, dok je želeo da čuje i od njihovih starijih kolega kako se pripravnici snalaze, ali i kako su zadovoljni svojim uslovima rada i stanjem bezbednosti na opštini na kojoj patroliraju.

Patrolu sa kojom se jutros susreo ministar čine vođa Boban Anđelković, koji je već 18 godina policijski službenik, i Anđela Roljević, koja se po završetku obuke u Centru za osnovnu policijsku obuku (COPO), pre dve godine zaposlila u MUP-u, kao i policajci pripravnici Milan Kvrgić i Danijela Leontijević.

Kvrgić je, po završetku obuke u COPO, u oktobru primljen u radni odnos u MUP, dok je Lentijevićeva svršeni student Kriminalističko-policijskog univerziteta, pripadnik MUP-a od decembra prošle godine.

foto: MUP Srbije

Tokom 2019. godine redovi Ministarstva unutrašnjih poslova podmlađeni su sa 1.309 novih policajaca i 326 vatrogasaca-spasilaca, napominje se u saopstenju.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...