Najnovije vesti

najlepša vest! Radost u kući, konačno u zagrljaju porodice

MOJA ĆERA JE LAVICA! TATA MALE MONIKE PRESREĆAN: Devojčica konačno stigla kući, danas otpuštena sa Dečje klinike (VIDEO)

Društvo

NIŠ - Mala Monika K. (12) iz okoline Niša, devojčica koju je u zatočeništvu 10 dana držao Ninoslav Jovanović zvani Malčanski berberin, puštena je danas sa Dečje klinike niškog KC na kućno lečenje. 

Ona je na Klinici za dečju hirurgiju boravila 19 dana.

- Svi smo čekali ovaj dan kada će naše dete da dođe kući, kada će sva ova agonija da prestane - rekla je majka Aleksandra po Monikinom izlasku iz bolnice.

Podsetimo, Moniku je na putu do škole oteo i 10 dana u zatočeništvu držao osumnjičeni Ninoslav J, koji se sa njom skrivao po zemunicama i napuštenim kućama u knjaževačkom i niškom kraju.

Monikin tata: Moja ćera je lavica!

Monikin tata Robert kaže da je srećan i presrećan što mu je ćerka Monika konačno stigla kući i da sad predstoji drugi deo borbe ali da su sada tu oni - mama i tata, ali i baka i deka. On je rekao da je njegova ćera lavica, da je pokazala koliko je psihički jaka. Dodao je da je drago što je agonija konačno gotova, zahvalio se svim ljudima koji su učestvovali u potrazi, MUP-u Srbije, Vojsci Srbije ali pre svih Emilu Živiću koji ju je pronašao i zahvaljujući kojem je, kako je rekao, "moje dete živo".  

Posle toga, kada je Jovanović video da im je potraga za petama, a na saslušanju je rekao "da su policajci bukvalno prolazili pored njih dvoje", oni su se peške uputili u malčanski kraj, odnosno selo Pasjača. Dok je potraga bila u knjaževačkom kraju, 29. decembra, meštanin Emil Savić je došao u svoju rodnu kuću iz Niša i zatekao devojčicu i otmičara koji je pritom pobegao kroz prozor. Devojčica je nađena živa, ali iscpljena od višednevnog pešačenja. Ona je posle provedenih dvadesetak dana u Kliničkom centru, prema rečima lekara, danas konačno puštena kući. 

Ispred porodične kuće, sačekali su ih rođaci, komšije i prijatelji kako bi je pozdravili i zagrlili jer su posle mnogo muka svi zajedno dočekali današnji dan i srećan kraj - da se devojčica vrati svojim lutkama, igračkama i svom nekadašnjem životu. 

(Kurir.rs/M.S.)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...