Najnovije vesti

STEFANOVIĆ SA DECOM POGINULIH RADNIKA MUP: Važno je da im pomognemo u zapošljavanju i školovanju! Leteli i helikopterom
Foto: MUP Srbije

dali živote za odbranu srbije

STEFANOVIĆ SA DECOM POGINULIH RADNIKA MUP: Važno je da im pomognemo u zapošljavanju i školovanju! Leteli i helikopterom

Društvo

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović odveo je danas decu poginulih pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u obilazak Helikopterske jedinice MUP-a.

foto: MUP Srbije

„Želeli smo da posvetimo dodatnu pažnju deci i porodicama naših stradalih pripadnika, ljudi koji su dali svoje živote u borbi protiv kriminala i u cilju zaštite Srbije i njenih građana. Da im i ovim gestom pokažemo da nikada nećemo zaboraviti žrtvu koju su podneli njihovi roditelji, koji su dali ono najvrednije što su imali - svoje živote za odbranu Srbije i njenu bezbednost“, rekao je Stefanović.

foto: MUP Srbije

Deca poginulih policijskih službenika, u pratnji roditelja, danas su imala priliku da vide nove „Erbas H145“ helikoptere koje je MUP prošle godine nabavio, da iskuse let sa njima i da se druže sa pripadnicima Helikopterske jedinice, a uručeni su im i prigodni pokloni povodom proteklih novogodišnjih i božićnih praznika.

„Ministarstvo unutrašnjih poslova nastavlja da vodi računa o porodicama stradalih kolega u svakom trenutku, bilo da je potrebno da pomognemo njihovo zapošljavanje, školovanje ili da im priredimo neke lepe trenutke. Oni će uvek biti deo velike porodice Ministarstva unutrašnjih poslova i u svakom trenutku će moći da nam se obrate“, rekao je Stefanović.

Da podsetimo, Ministarstvo stipendira školovanje dece stradalih kolega, dok je posao u MUP-u u protekloj godini dobilo 215 srodnika, odnosno supružnika i dece poginulih i ranjenih pripadnika MUP-a.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...