POČNITE OD SEBE: Ovo je godina pozitivnih prestupa
Foto: Profimedia

POČNITE OD SEBE: Ovo je godina pozitivnih prestupa

Društvo -

Početak svake nove godine je prilika da učinimo korak napred za sebe i da se u boljem svetlu prikažemo pred svima do kojih nam je stalo. Imamo priliku da započnemo novu avanturu, uvedemo pozitivne promene, usavršimo se i radimo na sebi, a isto tako i da provedemo više vremena sa ljudima koje volimo. Nova godina uvek donosi nova uzbuđenja i izazove, ali 2020. nam nudi nešto važno – dodatnih 24 sata života, još jedan dan u kalendaru koji nam pokuca na vrata svake prestupne godine. Ukoliko već imate spisak aktivnosti koje biste želeli da ispunite, ne propustite da sve to ove godine zaista i ostvarite.

Počnite od sebe. Znanje je jedna od stvari koje čine naše lično bogatstvo, a svaka godina nam donosi priliku da naučimo nešto novo ili se usavršimo u nečemu što nas ispunjava, razvijemo sposobnosti i ostvarimo ciljeve koje smo sebi postavili. Kako je ova godina sama po sebi posebna, zašto je ne bismo tako i iskoristili? Ukoliko ste osoba koja voli putovanja i upoznavanje običaja drugih naroda, upišite kurs stranog jezika u inostranstvu i ujedno upoznajte kulturu koja vas je inspirisala da naučite novi jezik. Imate neku zanimljivu ideju koja u perspektivi može da preraste u startap i otvori vam sasvim nove horizonte. Investirajte u sebe, pronađite kurs za usavršavanje u Milanu, jednoj od svetskih prestonica modne elite i započnite put ka ostvarenju svojih snova.

Ako ste zadovoljniji sobom, lakše ćete naći a zatim i zadržati srodnu dušu. Želite da dragoj osobi priredite nezaboravno iskustvo putovanja i ovu zimu provedete na nekoj tropskoj plaži umesto u gradskom smogu? Verovatno imate u glavi listu dalekih destinacija koje biste voleli da obiđete, ali zašto čekati leto - baš sada je pravi trenutak da jedan februar zapamtite u kupaćem kostimu i japankama kada prelistavate foto album na svom telefonu. Možda već dugo želite da se probate u nekom ekstremnom sportu? Surfovanje u okeanskoj vodi na talasima od 15 metara ne mora biti nedostižan san. Ili ste pak veliki fan zimskih ekstremnih sportova i maštate o spuštanju motornim sankama ili bordom sa visine od 3000m na severnoj strani Alpa? Velika brzina, kvalitetna ski oprema, teren koji donosi mnogo prepreka i uzbuđenja, ali i priroda zbog koje zastaje dah - jedan ski vikend ili dinamičnih nedelju dana u ovakvom snežnom ambijentu ostaće vam u nezaboravnom sećanju. Svi oni koji su već upoznali neki od ekstremnih sportova znaju da je to posebna avantura, a snimci vratolomija koje možete podeliti na društvenim mrežama sigurno će vam „podići cenu“ među prijateljima. Ukoliko ste adrenalinski zavisnik, a niste fan zime, planinski biciklizam i vožnja po neravnim terenima sa preskakanjem opasnih litica čekaju vas od proleća, ali već sada napravite marš-rutu uz koju ćete obići takve neobične predele.

Ukoliko ste ipak mirniji tip, pred vama je bezbroj mogućnosti za uživanje. Ne čekajte leto, nego upravo sada posetite kulturni centar Azurne obale. Svi znaju za karnevale u Riju i Veneciji, ali vi odaberite nešto drugačije - Nica je jedan od najlepših francuskih gradova, a istovremeno i prestonica poznatog karnevala od 15. do 29. februara. Uživaćete u nesvakidašnjem doživljaju na gradskom korzou pored mora, uz „Paradu cveća“ koja prikazuje bogate cvetne aranžmane po kojima je ova rivijera u celom svetu poznata. Zgrabite svoju lepšu polovinu i nemojte propustiti ovakvu romantičnu priliku.

Kada pogledamo realno, praznici su se nedavno završili, predviđene budžet smo potrošili i uzbudljive novogodišnje odluke odložili za neke bolje dane. Ipak, sada je pravi trenutak da poželimo i ostvarimo više od toga, baš zato što je ovo prestupna godina u kojoj je sve dozvoljeno, pa možemo sebi dati oduška nekim „pozitivnim prestupima“. Addiko banka nudi jedinstvenu priliku koja stiže u pravi čas. Zaokružite datum na kalendaru i ne propustite priliku da 24. januara, u vreme trajanja akcije Red Friday, iskoristite pogodnosti koje banka nudi. Kao znak da banka misli na vas i vaše potrebe, uz keš kredit ili kredit za refinansiranje preko 300 hiljada dinara čeka vas i novi pametan telefon kojim ćete ovekovečiti uspomene i nova iskustva po kojima ćete uvek pamtiti 2020. godinu. Ponuda važi za gotovinske i kredite za refinansiranje, uz uslov da iznos keša i/ili iznos refinansiranja u drugim bankama plus dodatni keš budu veći od 300 hiljada dinara. Ponuda važi i za refinansiranje obaveza u Addiko banci samo ako je dodatni keš veći od 300 hiljada dinara.

Promo

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track