Najnovije vesti

VIDOVITA ZORKA PREDVIDELA SMRT SVOJA 3 SINA! Dejana sam molila da ne ide u CG, autobus mu se survao u Moraču!
Foto: Privatna Arhiva, Dado Đilas

jezivo

VIDOVITA ZORKA PREDVIDELA SMRT SVOJA 3 SINA! Dejana sam molila da ne ide u CG, autobus mu se survao u Moraču!

Društvo
15:03h

Zorka Pucar, poznata kao vidovita Zorka, izgubila je tri sina koje nije uspela da spase, uprkos natprirodnim moćima kojima je pomogla mnogima. Proročica je u braku sa Radivojem Barbakovim dobila sinove Dejana, Dragana, Pavla i Nebojšu sa kojima je živela u Novom Miloševu, mestu pokraj Kikinde.

Komšije iz Novog Miloševa otkrile su da je proročica tamo doživela jezivu sudbinu, jer joj je najstariji sin Dejan nastradao sa 27 godina u saobraćajnoj nesreći, sin Dragan je bio ratni invalid koji je preminuo u 44. godini od raka. Pre dve godine umro je i najmlađi Nebojša (41).

Zorki je sad ostao samo Pavle (43) iz prvog braka i Dragoslav koji ima 28 godina, a kojeg je proročica dobila u drugom braku.

Proročica je smogla snage da progovori o svojoj tragediji.

- Dok ovo pričam otvaram živu ranu na svom srcu. Patim i plačem danima i noćima. Sahraniti tri sina je nešto najgore što može da se dogodi jednom roditelju - započinje kroz suze životnu priču Zorka.

Tvrdi da je predvidela porodičnu tragediju.

- Dejana sam preklinjala da ne ide u Crnu Goru, ali nije hteo da me posluša. Nastradao je kada se autobus survao u Kanjon Morače.

- Dragan je bio vojni invalid, oboleo je od raka. Najmlađeg sam sahranila u februaru. Bio je vredan, radio je na građevini. Tragedije sam predvidela, ali nisam mogla da ih sprečim.

- Hvala Bogu, sin Pavle mi je živ i zdrav. Živi u Novom Miloševu i dolazi kod mene. Iz drugog braka imam Dragoslava koji je uzorno i vredno dete - kaže Zorka.

ZORKA JE OSUĐIVANA ZBOG GLEDANJA U SLIKE

Vidovita Zorka je početkom dvehiljaditih osuđena na 25 dana zatvora na osnovu člana 13. Zakona o javnom redu i miru, koji glasi: 'Ko se bavi vračanjem, proricanjem sudbine, tumačenjem snova ili sličnim obmanjivanjem na način na koji ugrožava spokojstvo građana ili remeti javni red i mir, kazniće se novčano ili kaznom zatvora do 30 dana'.

Zorka je 1996. godine u opštini Palilula registrovala agenciju za "pružanje astroloških usluga", i plaćala paušalan porez. Ipak, od astrologije nije bilo ništa, jer je njena specijalnost - "gledanje u sliku". Zorka je tražila da je zainteresovani lično poseti, da obavezno ponese sliku osobe kojoj se gleda i samo za prijem naplaćivala 50 nemačkih maraka. I u pismu je trebalo poslati istu sumu novca.

SIN PAVLE ZBOG TUČE BIO U ZATVORU

U Novom Miloševu, gde je Zorka živela sa prvim suprugom, kažu da su njena deca imala teško detinjstvo.

- Otac im je bio alkoholičar i sav teret je bio na Zorki. Ona to nije mogla da trpi, pa ih je ostavljala da se snalaze. Decu skoro da je gajio komšiluk, a njihova deca mališanima su nosili sveće da se greju u hladnim danima. Dragan je jednog dana bio u kafani, komšija ga je oborio i počeo da ga gazi. Pavle je prišao da pomogne bratu. Tuča je bila prijavljena policiji i on je je oko godinu dana bio u zatvoru - kaže komšija koji je insistirao na anonimnosti.

Pavle kaže da nisu tačne priče komšiluka:

- Imam najbolju majku na svetu, koja je za mene i braću sve učinila. Po selu sa slašću da pričaju i nadograđuju ono što njima odgovara. To me boli.

Kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...