Najnovije vesti

JUNAJTED MEDIJA NAREDILA DA ISKLJUČIMO SPORT KLUB I N1: Lučić pokazao DOKAZE i pretnje krivičnim prijavama!
Foto: Printsreen

CRNO NA BELO

JUNAJTED MEDIJA NAREDILA DA ISKLJUČIMO SPORT KLUB I N1: Lučić pokazao DOKAZE i pretnje krivičnim prijavama!

Društvo

Do pre godinu dana postojao je kartel kablovskih televizija, na čelu sa SBB-om, a sada kada je Telekom Srbija u ekspanziji i kada hoćemo da obnovimo domaće operatere, to je nekima veoma zasmetalo, poručio je večeras, Vladimir Lučić, koordinator za internet i multimediju „Telekom Srbija grupe“.

Lučić je ponovio da je Telekomov operater Supernova ponudio fer uslove svima na tržištu, ali da je to nekima veoma zasmetalo. 

- Naša ideja je bila da produžimo postojeću pokrivenost i kanale, za druge kablovske operatere koji smo akvizirali. Nažalost, došlo je do isključenja kanala Sport Kluba i N1, iako smo sve kanale tražili. Kablovski operater iz Luksemburga, koji je zastupnik ovih kanala, čak je pretio krivičnom prijavom ako ih budemo emitovali - navodi Lučić, koji dodaje da će se Telekom obratiti Komisiji za zaštitu konkurencije, ali i Evropskom komisiji i da će zaštititi korisnike.

Vladimir Lučić
Vladimir Lučić foto: Printscreen RTV Pink

- Očekujemo od strane nadležnih privremenu meru zaštite kanala, jer smo prihvatili komercijalnu ponudu, a nama se isključuju kanali - objašnjava Lučić i dodaje da je Telekom dobio ponudu, odnosno ugovor koju zakonski nije moguće prihvatiti, jer su naveli da na nekim područjima mogu da se koriste kanali, a negde ne.

Lučić je pred kamerama pokazao ugovor gde ja jasno upućena pretnja od strane medija da isključe sve kanale Sport kluba, zatim N1 televiziju, SInemaniju, Grand i još nekoliko kanala.

foto: Printsreen
foto: Printscreen RTV Pink

Dodaje da Telekom sigurno neće odustati od pomenutih kanala i da će zaštititi svoje korisnike.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...