ORLIĆ ODGOVORIO NA OPTUŽBE BORKA STEFANOVIĆA: Nikada nisam imao stan na Vračaru, niti prodao stan Ivkovićevoj
Foto: Aleksandar Jovanović

Reagovanje

ORLIĆ ODGOVORIO NA OPTUŽBE BORKA STEFANOVIĆA: Nikada nisam imao stan na Vračaru, niti prodao stan Ivkovićevoj

Politika -

Direktor Right agencije Slobodan Orlić oštro je reagovao posle optužbi Borka Stefanovića, koji je izneo navode da je državna sekretarka MUP Srbije Biljana Popović Ivković kupila stan na Vračaru.

Borko Stefanović je naveo da je Ivkovićeva nekretninu kupila od Slobobana Orlića, koji je tim povodom reagovao.

"Dugo sam se bavio politikom i mislim da o njoj dosta znam. Ali do sada nisam imao slučaj da neko u jednoj rečenici izgovori više laži, nego što ta rečenica ima reči. Dakle, nikada nisam imao stan na Vračaru, nikada nisam imao stan od 200 kvadrata i nikada nisam prodao stan Biljani Popović Ivković", kazao je Orlić.

Dodao je da nije partner Gorana Veselinovića, već je zaposlen kao direktor u njegovoj firmi Right, a čiji je on jedini vlasnik.

"Ako Stefanović tu razliku razume. Želim da kažem da moje ime nije Boban, već Slobodan Orlić. Boban sam samo za prijatelje", rekao je on.

Državna sekretarka MUP Srbije Biljana Popović Ivković reagovala je danas na optužbe funkcionera Stranke slobode i pravde Borka Stefanovića koji je optužio da je kupila stan na Vračaru.

"Borko Stefanović je, pored Marinike Tepić, samo još jedan običan lažov šetajućeg cirkusa Dragana Đilasa, čija je uloga isključivo i samo ta da se ne govori kako je Đilas dok je bio na najvišim državnim funkcijama u ovoj zemlji poslovao sa državnim preduzećima i preko svojih privatnih firmi ostvario promet od 619 miliona evra", rekla je Popović Ivković.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track