HVALA GRAĐANIMA SRBIJE: Čak 94 odsto čitalaca podržalo našu inicijativu DOSTA JE MONOPOLA
Ilustracija, Foto: Shutterstock

ANKETA KURIRA

HVALA GRAĐANIMA SRBIJE: Čak 94 odsto čitalaca podržalo našu inicijativu DOSTA JE MONOPOLA

Društvo -

U povlačenju kanala Junajted medije - Grand, N1, Sport klub, Sinemanije - iz Supernovine ponude najviše ispaštaju građani. Da se tako nešto ne bi ponovilo, predložili smo da svi kablovski operateri imaju u ponudi sve kanale.

Takva praksa već postoji u mnogim razvijenim zemljama, gde je sistem napravljen tako da kablovski operateri ne bi imali monopol nad TV sadržajem.

Javnost je stala uz nas jer je više od 94 odsto čitalaca portala Kurir, koji je među najčitanijim u zemlji, podržalo je našu inicijativu da svi kablovski operateri u Srbiji imaju u ponudi sve kanale. Kurir se iskreno zahvaljuje svima na ovako velikoj podršci. Obećavamo da ćemo i ubuduće biti na strani građana.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Shutterstock

Na pitanje: „Da li podržavate inicijativu Kurira da svi kablovski operateri u Srbiji imaju u ponudi sve kanale?“, čak 94 odsto čitalaca dalo je potvrdan odgovor. Bilo je brojnih komentara, gde su nam čitaoci čestitali na inicijativi, uz reči „Bravo“, „Svaka čast“, „Hvala što brinete o ljudima“...

- Hvala bogu da neko normalan javno kaže ono što svako od nas misli. Dosta je otimanja od naroda, neka se bore za korisnike nižim cenama, a ne ovako - glasio je jedan od komentara.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track