Najnovije vesti

PRVI ČOVEK OBRENOVCA POSLE POŽARA U MALOJ MOŠTANICI: Čučković: Opština će platiti sahranu stradalih brata i sestre
Podrška... Miroslav Čučković, Foto: Zorana Jevtić

Tragedija

PRVI ČOVEK OBRENOVCA POSLE POŽARA U MALOJ MOŠTANICI: Čučković: Opština će platiti sahranu stradalih brata i sestre

Društvo

U dogovoru sa sekretarom za socijalna pitanja Grada Beograda Natašom Stanisavljević i Centrom za socijalni rad u Obrenovcu preduzete su sve mere kako bi se pokrili troškovi sahrane Marka (11) i Dušice (9) Tofilović, koji su u četvrtak nastradali u požaru u Maloj Moštanici, rekao je za Kurir predsednik Opštine Obrenovac Miroslav Čučković.

On je naglasio da će nadležni učiniti sve kako bi pomogli porodici Tofilović. - Opština je i ranije pomagala toj porodici, a što se tiče snabdevanja nameštajem, osnovnim životnim namirnicama i odećom za decu, bila je uključena i mesna zajednica Mala Moštanica. Tragedija koja ih je zadesila je velika. Još ne znamo kada će biti sahrana - rekao je Čučković i dodao da sa majkom Slavicom i njenom starijom ćerkom Milicom rade psiholozi Centra za socijalni rad.

- Razgovarao sam sa ženom kod koje je Slavica zaposlena i ona je ponudila pomoć. Celokupno društvo se podiglo na noge i angažovalo u ovom slučaju, ali bol na duši ostaje zauvek - kaže predsednik ove opštine.

Podsetimo, tragedija se desila kad se na imanju porodice Tofilović u Ravaničkoj ulici zapalila šupa u kojoj su se Marko i Dušica igrali.

Kurir.rs/ J. R.  Foto: Zorana Jevtić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...