OČAJ! NOVOSAĐANIMA HITNO POTREBNA POMOĆ: Dete teško bolesno od raka, porodica u bedi
privatna arhiva, Foto: Kurir.rs/ S. T.

OČAJ! NOVOSAĐANIMA HITNO POTREBNA POMOĆ: Dete teško bolesno od raka, porodica u bedi

Društvo -

Jozef Gajodi iz Novog Sada sam brine o dva nepokretna člana, supruzi i sinu Dejanu, koji boluje od karcinoma, a zbog skromne penzije jedva uspeva da im obezbedi lekove i pelene, pa su često žedni i gladni.

Ovaj požrtvovani otac i suprug s porodicom živi kao podstanar pa je potrebna pomoć humanih ljudi kako bi se obezbedio novac za kiriju, račune za komunalije, kao i za druge potrepštine neophodne ovoj porodici za život.

- Sin Dejan boluje od tumora testisa i limfnih čvorova. Ima veliki tromb na plućima, priključen mu je kateter, a povrh svega je i mentalno bolestan.

Na leđima i bokovima ima velike rane od ležanja, ali su one zahvaljujući kućnoj nezi počele da zaceljuju. U Sremskoj Kamenici su rekli da za njega nema nade, ali su mu pre 15 dana dali krv i sve ostale terapije. Kad budu gotove analize krvi, koje sam platio u privatnoj laboratoriji, odneću ih u kućnu negu na Limanu da vidim šta dalje - kaže za Kurir Jozef Gajodi.

Pored sina Dejana, Jozef brine i o nepokretnoj supruzi u prilično nehumanim uslovima.

Svi koji žele da pomognu porodici Gajodi mogu na njihovu adresu u Temerinsku 18 u Novom Sadu da donesu pomoć u hrani, pelenama i novcu.

Novac se može uplatiti i na žiro račun broj 160-0900100401569-22 otvoren u Banci Intezi na ime Vesne Gajodi.

Kurir.rs/ S. T. Foto: privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track