PODRŠKA INICIJATIVI KURIRA: Svi kanali svima je POŠTENO REŠENJE
Foto: Dragan Kadić, Marina Lopičić

PODRŠKA INICIJATIVI KURIRA: Svi kanali svima je POŠTENO REŠENJE

Društvo -

Predlog da svi kablovski operateri u ponudi imaju sve kanale dobila je podršku
od glumaca Petra Božovića i Ljubomira Bulajića, kao i advokata Tome File

Spisku ljudi koji podržavaju inicijativu Kurira da svi kablovski operateri imaju sve kanale u ponudi pridružili su se i glumci Petar Božović i Ljubomir Bulajić, kao i advokat Toma Fila.

Kurir, podsetimo, predlaže da kablovski operateri u Srbiji imaju u ponudi sve kanale, a da se za korisnike potom na tržištu bore na druge načine - paketima, cenom, pokrivenošću... Ukoliko bi ova praksa bila uvedena, građani više ne bi mogli preko noći da ostanu bez kanala, kao što je to sada slučaj, kada je Junajted medija korisnicima Supernove ukinula 17 programa, među kojima su Grand, N1, Sport klub, Sinemanija...

foto: Nemanja Nikolić

Za istinu

Glumac Petar Božović kaže da je rešenje koje nudimo - pravedno. - Najpravednije bi bilo da svi imamo mogućnost da gledamo sve kanale, pa i N1. Istina je jedina nepromenljiva, a Nikolaj Velimirović kaže da je istina bog. Građanima treba pružiti mogućnost da sami odaberu šta žele da gledaju. Meni je važno da mogu da gledam sport, pratim Novaka Đokovića, ali i životinje - kaže Božović.

I glumac Ljubomir Bulajić smatra da je naša inicijativa dobra. - Vaša inicijativa je dobra i svima treba omogućiti da imaju sve kanale. Ne znam šta bih više rekao osim da i ja želim da imam Arenu i Sport klub kod jednog operatera, kao i više kanala koje prate ribolov - navodi on.

foto: Zorana Jevtić

U interesu svih

Prema oceni advokata Tome File, Kurirova inicijativa je poštena. - Naravno da podržavam inicijativu Kurira da svi kablovski operateri u Srbiji imaju u ponudi sve kanale, to i jeste poštena ponuda. Kako ne bih podržao tako nešto. Svi moraju da imaju sve kanale, pa neka se posle oni takmiče u ceni. Ne vidim razlog da meni neko plasira N1 kao pošten kanal, a Pink kao nepošten. Nema tu pošteno, nepošteno, vi birate šta hoćete. Sami procenjujete. Svima je interesu da budu dostupni svi kanali, pa svako nek bira sam za sebe šta će da gleda.

Kurir.rs/ Dragan Kadić, Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja