RADNA MESTA ZA VIŠE OD 350 KANDIDATA: Hotel One&Only Portonovi
Foto: Promo

RADNA MESTA ZA VIŠE OD 350 KANDIDATA: Hotel One&Only Portonovi

Društvo -

U susret sezoni 2020, hotel One&Only Portonovi traži preko 300 radnika, koji će biti zaposleni tokom cele godine, kao i sezonski. Zainteresovani kandidati imaju priliku da svoju karijeru razvijaju u prvom One&Only rizortu u Evropi, i to na brojnim pozicijama i nivoima, u različitim ugostiteljskim sektorima.

“One&Only Portonovi biće najluksuzniji hotel u regionu, čije će srce predstavljati naše kolege. Prilikom okupljanja hotelskog tima, želimo da pružimo priliku kandidatima iz regiona da svoja znanja i veštine kroz internacionalnu platformu prikažu i svakodnevno usavršavaju. Brend One&Only slavi individualnost. Specifičnost i različitost naših kolega predstavljaće bogatstvo hotela One&Only Portonovi”, istakao je Michele Giraudo, generalni menadžer hotela One&Only Portonovi.

Hotel One&Only Portonovi zaposliće kolege u sektoru ljudskih resursa, recepcije, relacije sa gostima, domaćinstva, velnesa i rekreacije, kuhinje, hrane i pića, održavanja.“Prilikom selekcije kandidata obratićemo posebnu pažnju na karakterne osobine, prethodno radno iskustvo, poznavanje engleskog jezika od početnog do naprednog nivoa u zavisnosti od toga za koju poziciju kandidat aplicira, posvećenost i strast prema ugostiteljstvu, ambicioznost, harizmatičnost i prijatnost u komunikaciji, te na lepe manire. Kroz konstantne obuke i rad u internacionalnom okruženju, svi budući zaposleni imaće priliku da svoje veštine svakodnevno usavršavaju, sa zajedničkim ciljem – pružiti gostu najbolju uslugu i doprineti podizanju standarda kvaliteta u turizmu u Crnoj Gori“, dodao je Giraudo.

foto: Promo

Smešten u srcu UNESCO svetske baštine, u zaklonjenom zalivu sa ekskluzivnom pješčanom plažom, restoranima svetske klase, najsavremenijim velnes i spa centrom, One&Only Portonovi pružiće savršen spoj privatnosti i glamura.

Zainteresovani za rad u hotelu One&Only Portonovi radnu biografiju mogu poslati na e-mail careers@oneandonlyportonovi.com; za više informacija mogu se informisati putem broja +382 31 355 395.

Rok za prijavu je pomeren i važi do 29.02.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track