Najnovije vesti

MIHAJLOVA ELITNA PROSTITUTKA: Biznismen me vodio na povocu KO PSA, klijenti su piloti, plaćene ubice...
Foto: Shutterstock

NA SASLUŠANJU OTKRILA TAJNE

MIHAJLOVA ELITNA PROSTITUTKA: Biznismen me vodio na povocu KO PSA, klijenti su piloti, plaćene ubice...

Društvo

Došla sam iz manjeg grada u Beograd 2007. i upisala se na Pravni fakultet, živela sam u stanu koji sam nasledila od deke i koji je bio u lošem stanju. Mihajla sam upoznala 2015. Prvo sam s njim stupila u seksualne odnose, a onda sam počela da radim za njega. Sećam se prvog klijenta, bio je Arapin. Mihajlo mi je rekao da samo treba da odem u hotel, budem lepa i nasmejala. Tako je i bilo, a te noći zaradila sam prvih 1.000 evra.

Ovo je, kako Kurir ekskluzivno saznaje, u istrazi protiv Mihajla Maksimovića, najpoznatijeg makroa koji je podvodio elitne prostitutke, ispričala jedna stilistkinja, koja je tri godine radila za njega. Kako je navela, Mihajlo joj je još prilikom prvog susreta rekao da devojke zarađuju i do 10.000 evra mesečno.

- U to sam se kasnije i sama uverila - rekla je devojka, čije je ime poznato redakciji.

Odbacio me s kreveta

Na saslušanju u tužilaštvu, kako naš izvor otkriva, objasnila je da im je klijente pronalazio Mihajlo i da su mogle da ih odbiju, ali njihova imena nije otkrivala. Ipak, rekla je da je među njima bio jedan plaćeni ubica, kao i stranci i biznismeni. Posebno su joj, kako je navela, ostale upečatljive dve situacije. Prva se dogodila, kako je rekla, s pilotom iz Srbije.

- Otišla sam u jedan apartman na Banovom brdu. Gospodin, to jest klijent, izgledao je sasvim normalno sve dok nismo počeli sa odnosom. Dok sam bila na njemu, raskrvario mi je bradavicu, vrisnula sam i rekla „šta to radiš“. Odbacio me s kreveta i uhvatio za vrat, gušio me, pljuvao, nazivao kurvetinom, ponavljao da ne vredim ni 50 centi, a kamoli 220 evra, koliko je trebalo da naplatim. Šamarao me, onda me je okrenuo u pozu otpozadi i udario da mi je na zadnjici ostao otisak ruke, kao i posekotina od njegovog sata - ispričala je navodno ona i nastavila:

- Druga situacija dogodila se s biznismenom. Tek što sam ugradila silikone, a uradila sam to jer mi je Mihajlo obećao da će tako da mi poraste cena, otišla sam kod klijenta. Bila sam kod njega pet sati, klijent je bio takav da sam imala povodac oko vrata, a ja sam morala da glumim psa! - otkrila je devojka.

ŠTA JE SVE ISPRIČALA PROSTITUTKA

  • Pilot me je davio i pljuvao
  • Spavala sam s plaćenim ubicom
  • Nazivali su me kurvetinom
  • Pljuvali su me tokom seksa
  • Klijent mi je raskrvario bradavicu 

 Uskoro počinje suđenje

Podsetimo, Mihajlo Maksimović uhapšen je u martu 2019. i uskoro bi trebalo da mu počne suđenje zbog trgovine ljudima. Lisice su stavljene i njegovom bratu Dušanu Milenkoviću. Iako je priznala da je radila za njega i zarađivala veliki novac, ova devojka optužila ga je da ju je primoravao da redovno ide na ginekološke preglede, treninge i psihoterapije, kao i da kupuje skupe haljine, a da je pojedine devojke protežirao i davao im bolje poslove.

- Radila sam za njega do januara 2019, kada sam s dve koleginice uhapšena u hotelu u Beogradu - ispričala je ona.

Mihajlova pravila

IMAO JE TRI „NE“ I MRZEO JE DROGU

Elitna prostitutka, koja je tri godine radila za Mihajla, otkrila je da je on imao stroga pravila ponašanja za devojke, kažnjavao ih je ukoliko bi koristile drogu ili same kontaktirale s klijentima.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Imao je tri pravila, čuvena tri „ne“ - nikad ne lagati Mihajla, nikad klijentima ne pričati o drugim klijentima i nikad ne pričati o devojkama koje rade - rekla je devojka.

(Kurir.rs/Jelena Spasić/ Foto:Shutterstock)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...