PEDOFIL IZ POŽAREVCA SLAO ODVRATNE PORUKE I SLIKE! Devojčica (12) mu rekla: ALI, JA SAM JOŠ MALA, a manijak je nastavio
Foto: Stoppedofiliji

Jezivo

PEDOFIL IZ POŽAREVCA SLAO ODVRATNE PORUKE I SLIKE! Devojčica (12) mu rekla: ALI, JA SAM JOŠ MALA, a manijak je nastavio

Društvo -

Predator Zoran Đ. otkriven je pri radu organizacije "Stoppedofiliji SP" kada je maloletnoj diverziji devojčice od 12 godina nudio da se sastanu i imaju seksualni odnos. Administratori antipedofilske oprganizacije su se predstavili kao devojčica od 12 godina (diverzija), i stupili u komunikaciju sa pedofilom iz Požarevca.

Pedofil je dao devojčici broj telefona, pa tražio da se vide! Najpre je rekao da je iz Požarevca, a potom da ima 45, da bi posle napisao kako je star 32 godine. Predator koji je očigledno prešao srednje godine, činio je sve da bi 12- godišnja devojčica pristala da se skine gola i pošalje mu fotografiju.

foto: Stoppedofiliji

"Devojčici" je nekoliko puta naglasila da ima 12 godina, ali to predatora nije sprečilo da insistira na njihovom viđanju i slanju svojih eksplicitnih fotografija i vulgarnih poruka.

- Ali ja imam samo 12 godina. Nikada to nisam radila. Zašto mi tražite sliku? - upitala je devojčica.

foto: Stoppedofiliji

– Tako mi došlo. Da te vidim - napisao je Zoran Đ. - Da li to radite i sa drugim devojkama i one sa vama? - glasilo je pitanje diverzije.

- Da, sama se nudila, da nauči da se ljubi, posle se skinula gola. Isto godište kao ti. Prvo ljubljenje, a posle je sama pristala - odgovorio je predator i nastavio da insistira na viđanju i golim fotografijama devojčice koja je uporno pisala da plaši i da nikada nije videla golog muškarca.

foto: Stoppedofiliji

- Da se *ebemo. Volim gole ženske - pisao je Zoran iz Požarevca. – Vi biste došli u Kraljevo zbog toga da me vidite? -pitala je devojčica.

- Došao bih radi tebe da te volim. Ljubav čuda stvara. Treba da učiš. Kako je lepo kad ulazi među noge, ti se uvijaš od zadovoljstva - odgovorio je.

Ubrzo su usledile sve gnusnije poruke predatora u kojima je slao i fotografije svog polnog organa. - Pošalji golu sliku, evo ti k*ta. - Prvi put ovo vidim - napisala je devojčica. -Ti se sviđa?- upitao je Zoran Đ.

foto: Stoppedofiliji

- Ne znam, obrisala sam odmah, nisam ni videla dobro - napisala je diverzija. - Ti pošaljem opet. Da vidiš dobro - uporan je predator.

- Kako god hoćete. Ja imam 12 godina. Znate li to? Ništa mi to ne znači - odgovorila je.

- Znači, čuvar porodice. Ako njega nemaš, nema ni porodice, on pravi decu - pisao je Požarevljanin.

Diverzija devojčice je potom zatražila od predatora da ga vidi putem video poziva kako bi iz organizacije "Stoppedofiliji SP" bili sigurno da je u pitanju ista osoba sa kojom se dopisuju.

foto: Stoppedofiliji

- Hoću video poziv, da vas pozovem na viber, da vidim da me ne lažete za godine - napisala je diverzija. - Nemam video, može na broj - rekao je Zoran Đ. i ostavio broj mobilnog telefona.

- Slikajte se sa prstom na bradi da znam da niste Danijel iz mog razreda. On zna tako da zafrkava devojčice - tražila je diverzija.

Predator je prikazao sebe u video pozivu i odmah stavio prst na bradu. To je bio dovoljan dokaz da se iza profila Zorana Đ. krije osoba sa kojom je komunicirano.

- Nadležni organi biće obavešteni o ovom slučaju i biće im predata prepiska sa predatorom Zoranom Đ. - kažu iz organizacije „Stoppedofiliji SP“.

(Kurir.rs / Foto: Privatna arhiva, Alo.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track