Najnovije vesti

STEFANOVIĆ PRIPADNICAMA MUP ČESTITAO 8. MART: Pokazale ste da ste najbolji deo našeg Ministarstva
Foto: MUP

Međunarodni dan žena

STEFANOVIĆ PRIPADNICAMA MUP ČESTITAO 8. MART: Pokazale ste da ste najbolji deo našeg Ministarstva

Društvo

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović čestitao je danas Međunarodni dan žena, 8. mart, svim pripadnicama Ministarstva unutrašnjih poslova.

Kako je saopšteno iz Ministarstva unutrašnjih poslova, sinoć je u Palati "Srbija" za pripadnice MUP-aodržan koncert Orkestra policije.

foto: MUP

"Želeo sam da vam pre svega kažem jedno veliko hvala, jer ste svojim radom, profesionalnim zalaganjem, kvalitetom i sposobnošću pokazale da ste najbolji deo našeg Ministarstva", poručio je Stefanović.

On je naveo da je ponosan što se u Ministarstvu unutrašnjih poslova u svim segmentima rada, i policije i sektora koji nisu policijski, ne pravi razlika između žena i muškaraca.

Istakao je da su žene u Ministarstvu unutrašnjih poslova osim profesionalnosti i odricanja koji policijski posao nosi sa sobom, pre svega majke svojoj deci i oslonac porodici.

foto: MUP

Stefanović je poručio da se muškarci moraju podsećati sposobnosti, uspešnosti i dobrote žena svakoga dana, ne samo 8. marta.

"Svakoga dana ću vam se zahvaliti za veliki rad i za sve što radite, pre svega damama iz našeg Ministarstva, ali i svim drugim ženama, koje su izuzetni profesionalci u svojim strukama i profesijama", naglasio je Stefanović.

Orkestar policije, uz izvođače Mari Mari, Dušana Svilara, Jelene Gavrilović i Nikole Inića tokom jednočasovnog koncerta damama iz Ministarstva unutrašnjih poslova, ali i drugim zvanicama, priredio je nezaboravno muzičko veče, a plesni par Milan i Katarina Gromolić su svojim plesom dočarali lepotu latino zvuka, kaže se u saopštenju MUP-a.

(Kurir.rs/Tanjug/ FOTO: MUP)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...