KOKTEL ZA DAN ŽENA NA SAVSKOM VENCU Irena Vujović: Srbiji su potrebne hrabre, vredne i odgovorne žene da bi išla napred
Foto: Kurir

Dan žena

KOKTEL ZA DAN ŽENA NA SAVSKOM VENCU Irena Vujović: Srbiji su potrebne hrabre, vredne i odgovorne žene da bi išla napred

Društvo -

Povodom Međunarodnog dana žena večeras je za sugrađanke sa Savskog venca priređen koktel i druženje, kojem su prisustvovale članice Predsedništva SNS Irena Vujović i Maja Gojković, kao i pet stotina dama koje podržavaju program i politiku SNS.

Vujovićeva je čestitala 8. mart i zahvalila prisutnim damama na poverenju koje imaju u Srpsku naprednu stranku na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, koja se, kako je navela, istinski bori za bolji i ravnopravniji položaj žena.

foto: Kurir

- Srbiji su potrebne hrabre, vredne i odgovorne žene, kao što ste vi, da bi išla napred. Zbog vas, vaše posvećenosti i lojalnosti, nastavićemo zajedničkim snagama da se borimo da budete vidljivije i ravnopravno zastupljene u svim sferama društvenog, ekonomskog i političkog života, jednom rečju, da imate položaj u društvu kakav i zaslužujete - rekla je Irena Vujović, obraćajući se prisutnim dama.

foto: Kurir

Ona je dodala da su žene stub porodice i društva, a kada su ekonomski nezavisne, obrazovane i uspešne, tada napreduju i njihove porodice i društvo u celini.

1 / 4 Foto: Kurir

- Žene su napravile impozantne korake da bi se približile ravnopravnom odnosu s muškarcima. Danas ih ima sve više na rukovodećim pozicijama, u preduzetništvu, u politici. Pokazale su da su podjednako sposobne da rešavaju i najsloženije probleme kao i muškarci, da istovremeno mogu biti uspešne u poslu koji rade i dobre majke i supruge. Drage dame, svojim radom i marljivošću možemo da pružimo veliki doprinos daljem razvoju i napretku nase zemlje. Zato je važno da budemo maksimalno angažovane jer od nas zavisi šta ćemo ostaviti generacijama žena koje dolaze. Žene su budućnost Srbije - poručila je Vujović.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track