Najnovije vesti

MUP I SEKTOR ZA VANREDNE SITUACIJE DOBILI 111 VOZILA Stefanović: Savremena oprema za efikasniji rad na terenu
Foto: MUP Srbije

nabavka savremenih vozila

MUP I SEKTOR ZA VANREDNE SITUACIJE DOBILI 111 VOZILA Stefanović: Savremena oprema za efikasniji rad na terenu

Društvo

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović poručio je danas, prilikom predaje 111 vozila koje je MUP nabavio za Sektor za vanredne situacije i druge organizacione jedinice, da je nabavka savremenih vozila postala standard, zahvaljujući čemu su pripadnici MUP-a još efikasniji u zaštiti građana.

foto: MUP Srbije

"Gotovo svakog meseca imamo neku dodelu i drago mi je da naši pripadnici voze sve bolja i modernija vozila, koja će pomoći da policija bude efikasnija na terenu. Država je danas snažnija i bolja zahvaljujući odgovornoj politici predsednika Aleksandra Vučića i Vlade Srbije i zato imamo više novca u budžetu, što nam omogućava da jačamo naše kapacitete", istakao je Stefanović, navedeno je u saopštenju.

foto: MUP Srbije

Ministar je precizirao da će od vozila koja su danas dodeljena skoro polovina biti raspoređena u vatrogasno-spasilačke jedinice širom Srbije i dodao da mu je drago, jer je ispunjeno obećanje da će posebna pažnja biti posvećena vatrogascima koji zbog hrabrosti i velikog broja intervencija zaslužuju ogromno poštovanje.

foto: MUP Srbije

Ostatak vozila, kako je naveo ministar, namenjen je pripadnicima policije i drugim organizacionim jedinicama MUP-a.

Stefanović se zahvalio pripadnicima policije što su i ovu godinu započeli sa ogromnim entuzijazmom i napornim radom, zbog čega, kako je naveo, zaslužuju da Ministarstvo unutrašnjih poslova uloži u njihovo dalje opremanje, navedeno je u saopštenju.

foto: MUP Srbije

"Upravo rezultati koje pravi MUP pokazuju građanima da mi umemo da cenimo njihovo poverenje. Nastavićemo sa ozbiljnim i odgovornim radom kako bismo još više podigli nivo bezbednosti građana i naše države. Uveren sam da će pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova radom opravdati poverenje građana i Vlade Srbije", zaključio je Stefanović.

(Kurir.rs/MUP)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...