KURIR PRONAŠAO ČAČANINA KOJI JE IGRAO PRED KAMEROM RTS-A! Evo gde je proveo noć pre ŠOUA i šta kaže o ulasku u RIJALITI
Foto: Printscreen RTS

EKSKLUZIVNO! mladić o kome bruji Srbija

KURIR PRONAŠAO ČAČANINA KOJI JE IGRAO PRED KAMEROM RTS-A! Evo gde je proveo noć pre ŠOUA i šta kaže o ulasku u RIJALITI

Društvo -

Igor Drašković (35), zvani Limun, kaže da nije imao tremu kad je u nedelju uleteo u kadar i zaigrao tokom uključenja novinarke RTS u jutarnji program uživo

Cela Srbija, ali i region već dva dana bruje o veselom Čačaninu Igoru Draškoviću (35), zvanom Limun, koji je u nedelju, na Dan žena, tokom uključenja reporterke RTS uživo u jutarnji program uleteo u kadar i igrao nekoliko minuta.

Njegov performans izazvao je lavinu šaljivih komentara na internetu, podjednako na sajtovima i društvenim mrežama, a bilo je i onih koji su mislili da je njegovo raspoloženje posledica konzumacije previše alkohola. Čačanin koji je svojim urnebesnim plesom bez muzike, sa sve osmehom na licu, zasenio novinarku RTS koja je izveštavala o stanju na putevima ipak tvrdi za Kurir da nije bio pijan, već da je po prirodi uvek veseo.

Jednostavno uskočio

- Samo veselo! Po prirodi sam uvek veseo, nisam bio pijan. Radim kao konobar i veče pre toga sam radio noćnu smenu, sa kolegama sam svratio u pekaru, a ekipa se sa kamerama namontirala baš tu i jednostavno sam uskočio. Nisam uradio ništa loše, video sam da ima dosta komentara na video-snimku, ja sam samo igrao - rekao je Drašković za naš list. Dodaje da se ljudi iz njegovog okruženja nisu iznenadili zbog ovog njegovog neočekivanog nastupa pred kamerom, jer, kako kaže, navikli su na njegovo lucidno ponašanje.

Spreman za rijaliti

- Devojka se malo ljutila, mislila je da sam neozbiljan, ali mi je oprostila. Još ćemo da igramo i da se veselimo. Nisam imao tremu pred kamerama, to je svakodnevno kod mene tako, to se jednostavno spontano desilo - naveo je ovaj neposredni čačanski konobar.

Na društvenim mrežama je bilo i komentara da će posle ovoga Igor dobiti poziv za ulazak u neki rijaliti šou. Na naše pitanje da li takav poziv očekuje, on je odgovorio zagonetno:

- Videćemo, polako. Možda i stigne neki poziv.

Šefica o Igoru Čekao uključenje, oduševio nas je

Menadžerka čačanskog lokala u kojem Igor Drašković radi kao konobar rekla je za Kurir da je ovaj njegov potez nije iznenadio. - To za njega nije ništa čudno. Svi u Čačku su oduševljeni njegovim plesom pred kamerom. Radio je noć pre toga, a inače je jako pozitivan čovek. Strpljivo je stajao čak pola sata pored ekipe novinara i čekao uključenje uživo kako bi zaigrao. O njemu sve najbolje - ispričala je ona za Kurir.

M. Branković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track