PEDOFILI MEĐU POLITIČARIMA SU JAVNA TAJNA: Posle ŠOKANTNIH TVRDNJI Igora Jurića oglasili se i stručnjaci!
Shutterstock, Foto: Profimedia

kompromitujući snimak

PEDOFILI MEĐU POLITIČARIMA SU JAVNA TAJNA: Posle ŠOKANTNIH TVRDNJI Igora Jurića oglasili se i stručnjaci!

Društvo -

Informacija da postoji snimak funkcionera na kojem on „radi određene stvari s decom“ otvorio je Pandorinu kutiju. Sagovornici Kurira kažu da je ovo patologija koja nije retka među javnim ličnostima

Otkriće Igora Jurića, osnivača Fondacije „Tijana Jurić“, da je jedan poznati srpski političar pedofil, kao i da postoje snimci koji na to ukazuju, šokirala je javnost!

Pokrenuo lavinu... Igor Jurić
Pokrenuo lavinu... Igor Jurićfoto: Aleksandar Jovanović

Stručnjaci ističu da je neophodno ove informacije podeliti s nadležnima kako bi se političar pedofil što pre priveo licu pravde, a takođe ocenjuju da ovakve patologije nisu retke kod javnih ličnosti i da je to javna tajna.

Jurić je, podsetimo, saopštio da ima snimke na kojima političar, koga cela Srbija zna i koji je vrlo aktivan u predizbornoj kampanji, „radi određene stvari s decom“, ali da snimak nije dovoljan dokaz, već da je potrebno i svedočenje žrtve.

foto: PrintScreen

Kriminolog Dušan Davidović navodi da je „u poslednje vreme ogroman broj novootkrivenih oblika socijalne patologije među javnim ličnostima“. - Ovde je reč o čoveku koji svoje patološko stanje vrlo efikasno krije iza svog javnog lika u politici.

Bilo bi dobro da se realizuje najava predsednika da, ako je ovo tačno, policija reaguje i potvrdi navode Igora Jurića. Ili da ih opovrgne - kaže Davidović.

Aleksandar Vučić

PEDOFIL ĆE BITI UHAPŠEN

foto: Printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se povodom izjave Igora Jurića. šef države je rekao da ne zna da li je to istina, a ukoliko jeste, taj pedofil o kome je Jurić govorio će biti uhapšen. - Ako jeste, ja molim Igora Jurića da izađe i kaže, mi ćemo istog sekunda da uhapsimo čoveka koji je to radio ako je to istina, a verujem da gospodin Jurić ne bi izlazio s tim podacima da nije provereno. Nije Jurić Boško Obradović, Đilas i ostali - rekao je Vučić.

Psihijatar Jovan Marić kaže da je, pored sankcionisanja, važno i da se obelodani o kome je reč imajući u vidu da je političar. - Pedofilija ne bira zanimanje ni ekonomski status. Pedofila ima u svim kategorijama, ali čovek, za razliku od životinja, može i mora da svoj polni nagon stavi pod voljnu kontrolu. I zato osobe koje to nisu uradile idu u zatvor, a ne na lečenje - kaže Marić.

Advokat Nebojša Milosavljević kaže da pedofilija spada u mračna krivična dela. - Sve ovo uopšte nije naivno, a taj političar je mislio da sve može i očigledno je izgubio kompas u realnom životu - kaže on.

Kurir.rs/ Silvija Slamnig Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track