OVO JE SRBIJA! ZAJEDNO ĆEMO POBEDITI I NAJOPASNIJEG PROTIVNIKA! Srbija se i večeras aplauzom poklonila lekarima! (VIDEO)
Foto: screenshot Kurir TV

pozdrav za prvu liniju fronta

OVO JE SRBIJA! ZAJEDNO ĆEMO POBEDITI I NAJOPASNIJEG PROTIVNIKA! Srbija se i večeras aplauzom poklonila lekarima! (VIDEO)

Društvo -

I večera su u 20 sati građani širom Srbije sa svojih balkona i prozora aplauzima dali podršku svim lekarima i medicinskom osoblju. koji se lavovski bore sa koronavirusom

Ovako je sinoć Srbija pozdravila svoje komšije, zemljake, drugare koji su sada na prvoj liniji fronta. U Beogradu se čulo osim gromoglasnog tapšanja i lupanje u šerpe i poneka petarda!

Građani Beograda i drugih mesta u Srbiji i večeras su aplauzom pozdravili medicinske radnike u znak podrške za njihovo angažovanje u borbi protiv korona virusa. Na društvenim mrežama već su objavljeni video-snimci iz Beograda, Novog Sada, Niša, ali iz drugih mesta u Srbiji ljudi koji su izašli na terase i prozore svojih domova i aplaudirali.

Poziv na ovu akciju pokrenut je na društvenim mrežama i glasi: "Svi koji se nađu na svojim terasama, balkonima, prozorima, večeras u 20.00 neka zatapšu za naše medicinare. Svake večeri u 20. Večeras će ih biti možda malo, ali svako veče će biti više ljudi. Pokažimo podršku za one koji izlaze u prve redove za nas".

I predsednik Srbije Aleksandar Vučić na konferenciji za medije u Palati Srbije pozvao je građane u 20.00 sati da aplauzom podrže lekare koji se bore protiv epidemije korona virusa, a potom je i on, zajedno sa premijerkom Anom Brnabić, na konferenciji uputio aplauz našim lekarima.

Oni su se danas dan posle gromoglasnog aplauza koji je odjeknuo Srbijom oglasili iz svih delova zemlje izražavajući zahvalnost za ljubav i podršku u teškim trenucima.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track