U NEDELJU STIŽE BRAŠNO NA SEVER KOSOVA Vučić: Zaraženi pacijenti sa ove teritorije će se lečiti u centralnoj Srbiji!
Foto: TV Valjevo plus Youtube printscreen

misli i na njih

U NEDELJU STIŽE BRAŠNO NA SEVER KOSOVA Vučić: Zaraženi pacijenti sa ove teritorije će se lečiti u centralnoj Srbiji!

Društvo -

Predsedik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će u nedelju stići potrebne količine brašna srpskom narodu na severu Kosova.

"Da kažem nasem narodu na severu Kosova da u nedelju stižu te količine brašna, bilo da dobijemo dozvolu bilo da opet moramo na druge načine. Razumeju me ljudi sa severa KiM", rekao je Vučić.

" Za dostavljanje robe na KiM, mi ćemo tražiti dozvolu, jer mi pomažemo preko crvenih telefona za transport određenih roba da snabdemo sever Kosova i Kosovsko pomoravlje da ih snabdemo brašnom", rekao je Vučić.

Predsednik je apelovao na građane da ne kupuju brašno u velikim količinama, navodeći da je tražnja za brašnom u našoj zemlji skočila za 463 odsto.Ističe da Srbija ima dovoljno brašna i da će ga izvesti i BiH, Crnoj Gori, Severnoj Makedoniji i Albaniji.

Rekao je i da će se zaraženi pacijenti na severu Kosova lečiti u centralnoj Srbiji, kao i da će to biti omogućeno i pacijentima iz Republike Srpske. Predsedik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će u nedelju stići potrebne količine brašna srpskom narodu na severu Kosova.

Kurir.rs/Tanjug

Foto printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track