PENZIONERI, PAŽNJA: Maksi, Tempo i Lidl u nedelju otvoreni od 4 do 7 za starije od 65 godina
Foto: EPA/Paolo Salmoirago

PENZIONERI, PAŽNJA: Maksi, Tempo i Lidl u nedelju otvoreni od 4 do 7 za starije od 65 godina

Društvo -

Iz Lidla su apelovali na potrošače da postupaju odgovorno, da kupuju u količinama potrebnim za domaćinstvo, kao i poštuju pravilo odvajanja termina kupovine i brinu o sebi i drugima

BEOGRAD - Prodavnice Lidl, Maksi i Tempo u nedelju 22. marta, u skladu sa preporukama nadležnih institucija biće otvorene od 4.00 do 7.00 ujutru za gradjane starije od 65 godina.

Kompanija Lidl Srbija saopštila je da su trenutnom situacijom u vezi sa širenjem korona virusa najviše pogodjeni potrošači starije životne dobi i da će im zato omogućiti da se snabdeju namirnicama kako bi im olakšali period koji provode u kući.

Iz Lidla su apelovali na potrošače da postupaju odgovorno, da kupuju u količinama potrebnim za domaćinstvo, kao i poštuju pravilo odvajanja termina kupovine i brinu o sebi i drugima, poštujući smernice nadležnih.

Prodavnice Maxi i Tempo biće otvorene takođe od 4.00 do 7.00 u nedelju samo za osobe starije od 65 godina, i svi kojima je zbog pooštrenih mera Vlade Srbije ograničeno kretanje tokom radne nedelje mogu nesmetano da obave kupovinu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track