MERIDIANBET U NOVOJ AKCIJI - Dobrovoljci dali krv!
Foto: Promo

MERIDIANBET U NOVOJ AKCIJI - Dobrovoljci dali krv!

Društvo -

Meridian uvek uz svoj narod kad je najteže.

Kompanija Meridian Tech nastavila je dobrovoljnu akciju pa je nekolicina zaposlenih na poziv humanosti dobrovoljno išla u Zavod za tansfuziju krvi Vojvodine, da daju krvi onima kojima je u ovom momentu najviše potrebna.

S obzirom da je u prostorije zavoda moguće ući samo po tri osobe, radnici Meridian Tech su odlučili da idu u timovima kao dobrovoljci kako ne bi stvarali gužvu.

Radnici zavoda su se zahvalili na izdvojenom vremenu i odgovornošću kompanije i apelovali na sve građane da nema potrebe za strahom i da su svi koji hoće da pomognu dobrodošli.

U ovom trenutku je važno da budemo solidarni i da ne ostavimo naše lekare, medicinske sestre, policajce i vojnike da sami vode borbu protiv ove pošasti.

foto: Promo

Meridianbet je jedna od najvećih evropskih i srpskih kompanija za proizvodnju tehnologije i priređivanje igara na sreću koja posluje u više od 30 zemalja, odlučila je da zajedno sa ovom akcijom u budućnosti realizuje još novih akcija koje će moći da pomognu onima kojima je to potrebno.

Ovo nije prva akcija naših zaposlenih, a sigurno ne ni poslednja. Meridianbet je uvek uz svoj narod.

Meridian je i proteklom periodu bio donator Instituta za majku i dete, Dečijoj bolnici za plućne bolesti, Kliničko-bolničkom centru „Dragiša Mišović“, bolnici u Nišu kao i Društvu za mentalno nedovoljno razbijena lica (MNRL) Pirot, Centru za palijativno zbrinjavanje – BELhospice i drugim organizacijama i ugroženim društvenim grupama.

foto: Promo

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track