TIODOROVIĆ OTKRIO ZASTRAŠUJUĆU ISTINU: Srpkinja iz Lugana znala da ima koronu a viđala se sa prijateljima
Foto: Prva tv printscreen

nemar

TIODOROVIĆ OTKRIO ZASTRAŠUJUĆU ISTINU: Srpkinja iz Lugana znala da ima koronu a viđala se sa prijateljima

Društvo -

Srpkinja iz Lugana koja je početkom marta boravila u Srbiji i dalje zarazila još osoba znala je da je bolesna, a ipak se šetala i viđala se sa prijateljicama.

To je otkrio za medije epidemilog Branislav Tiodorović.

"Žena iz Lugana rekla je da je znala da je bila bolesna, sela sa drugaricama u Knezu...Ona nam je poslala kada se vratila u Lugano celu listu koju je dobila od svog lekara, tamo joj je utvrđeno da je ona pozitivna. Šetala se po Nišu, dolazile su neke njene prijateljice iz Beograda, to su one dve koje su bile na Infektivnoj klinici", rekao je Tiodorović.

Zaraženi lekar napustio bolnicu

Dr Goran Stevanović u istoj emisiji otkrio je da je doktor Miodrag Rakić, oboleo od virusa Covid-19, samovoljno napustio Kliniku za infektivne i tropske bolesti.

Direktor Klinike za infektivne i tropske bolesti je sinoć gostujući na tv Prva rekao da je Klinika postupila po zakonu i odmah njegov nestanak prijavila policiji.

"Kada se neko smesti u bolnicu, lekari preuzimaju brigu o njemu. Kada ode iz bolnice bez otpusne liste mi prijavljujemo policiji", rekao je Stevanović i dodao da je akademik Rakić do sada jedini pacijent oboleo od koronavirusa koji je napustio bolnicu.

Kurir.rs/prva, b92

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track