OVO JE HRABRA INTERNISTKINJA MILICA IZ KLINIČKOG CENTRA: Da bi spasavala živote, sinčića i muža može da viđa samo onlajn
Foto: Facebook Printscreen

svaka čast

OVO JE HRABRA INTERNISTKINJA MILICA IZ KLINIČKOG CENTRA: Da bi spasavala živote, sinčića i muža može da viđa samo onlajn

Društvo -

Spisateljica Biljana Srbljanović, koja je nedavno zaražena korona virusom, objavila je fotografiju svoje prijateljice Milice, internistkinje na Kliničkom centru.

Milica, čiji je suprug lekar na Kliničkom centru, trenutno radi kao ispomoć na Infektivnoj klinici sa pacijentima koji se leče od korona virusa.

Ona je, zbog toga, morala da bude izolovana od svog malog sina i supruga sa kojima komunicira jedino putem interneta.

"Ovo je Milica, moja plemenita drugarica, internistkinja u Kliničkom, danas završava prvu nedelju "ispomoći" na Infektivnoj, sa pacijentima na lečenju od Covida. Pre nego što počnete da se derete kako nema opremu, ovo je slika iz lekarske sobe, jer je na odeljenju kosmonaut. Imam i tu fotku, ali se na njoj ne vidi njeno lepo lice. Sa porodicom ne može da se vidja, pa ovde fejstajmuje sa mužem (isto doktorom isto u Kliničkom) i sinom koji smatra da je mama super heroj, sa čim smo se, na naučnoj osnovi, svi ostali složili. Budi i ti kao Milica. Ne možeš? Ok, onda samo nemoj da joj praviš posao. Sedi u sobi.", napisala je Srbljanovićeva na svom Fejsbuku.

(Kurir.rs/Foto: Prinstcreen Facebook Leja Keler)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track