SRBLJANOVIĆKA POTKAČILA DOKTORA NESTOROVIĆA: Imam pravo da se ljutim zbog PRIČE O SMEŠNOM VIRUSU
Foto: Printscreen/TV Prva

PRVO OBRAĆANJE POSLE IZLEČENJA

SRBLJANOVIĆKA POTKAČILA DOKTORA NESTOROVIĆA: Imam pravo da se ljutim zbog PRIČE O SMEŠNOM VIRUSU

Društvo -

Spisateljica Biljana Srbljanović rekla je da je dosta "jeftino prošla" što se tiče lečenja od koronavirusa.

- Dosta sam jeftino prošla, lečila sam se kod kuće, posle tri nedelje. Mogla sam da udahnem vazduh iz hodnika i da se osetim dobro. Ja sam više sa ljutnjom objavila svoj prvi post. Kada se pojavila korona u tolikoj meri u Italiji i sreća što nisam poslušala preporuku dr Nestorovića, vakcinišem se svake godine, uvela sam samoinicijativno te mere. Treba i da se pripreme zalihe i medicinski protokol.

- Postoje ljudi koje poznajem i koji su prošli mnogo teže. Ja sam svoj prvi post više napisala s ljutnjom. Kad se korona pojavila u Italiji ja sam je shvatila ozbiljno, i nisam proslušala savete doktora Nestorovića. Morala sam da se ubeđujem sa svima da je to ozbiljan virus. Počela sam da nosim rukavicu i maske odmah posle provog slučaja kod nas, rekla je Biljana Srbljanović koja se u emisiju uključila preko Skajpa.

foto: Printscreen/TV Prva

Ona je rekla da je verovatno dobila virus od svoj prijatelja Mrđana Bajića kad su zajedno putovali, i da joj je on otvorio i dodao flašu flašu vode bez rukavica. Bajić je posle završio takođe u bolnici u teškom stanju.

Kurir.rs/TV Prva

Foto printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track