Volonteri kompanije Meridian širom regiona uručili višemilionsku pomoć sugrađanima u nevolji
Foto: Promo

Volonteri kompanije Meridian širom regiona uručili višemilionsku pomoć sugrađanima u nevolji

Društvo -

Više stotina naših zaposlenih direktno na terenu u borbi protiv Korone

Meridianbet se na poziv državnih organa u Republici Srbiji među prvima odazvao da pomogne. Za pomoć najvećim herojima današnjice – našim lekarima i medicinskim radnicima - donirana je višemilionska pomoć za nabavku neophodne opreme i sredstava za život.

U Crnoj Gori, više desetina naših volontera zajedno sa Crvenim krstom obišli su veliki broj gradova i uručili pomoć najugroženijima.

I u Banja Luci i drugim gradovima Republike Srpske pomogli smo velikom broju penzionera, gde su se naši zaposleni kao dobrovoljci među prvima javili i na licu mesta dostavili neophodne namirnice i opremu.

foto: Promo

Nastavljamo sa još većom odlučnošću i brojnošću naših volontera da budemo prisutni svuda i na svakom mestu gde je u ovom trenutku naša pomoć i podrška najpotrebnija.

Uvek ćemo voditi računa o svakom čoveku, brinuti o zdravlju i pomagati onima kojima je sada najteže.

Meridian je u proteklom periodu donirao i veliki broj košarkaških terena za decu, pružio podršku kampanjama protiv nasilja i sigurnim kućama. Bili smo donatori i Institutu za majku i dete i obezbedili infuzione pumpe za bebe, pomogli smo Dečiju bolnicu za plućne bolesti, Kliničko – bolnički centar “Dragiša Mišović”, bolnicu u Nišu, Društvo za mentalno nedovoljno razbijena lica (MNRL) Pirot, Centar za palijativno zbrinjavanje – BELhospice i druge socijalno – zdravstvene ustanove organizacijame i ugrožene društvene grupe.

foto: Promo

Meridian - uvek uz svoj narod kada je najpotrebnije.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track