LEPA VEST ZA MAME: Ukoliko ste se u proteklih 6 meseci porodile na ovoj opštini, dobili ste lep POKLON!
Foto: Shutterstock

Krajnji rok za prijave je 21. april do 12 časova

LEPA VEST ZA MAME: Ukoliko ste se u proteklih 6 meseci porodile na ovoj opštini, dobili ste lep POKLON!

Društvo -

Gradska opština Vožždovac obezbedila je 2.000 paketa pomoći za sve žene koje su se porodile u prethodnih šest meseci i trudnice, koje imaju prebivalište na ovoj opštini.

U saopštenju se navodi da je želja da se i u ovim vremenima pomogne mladim i budućim majkama, i da se one ohrabre i podrže na ovaj način.

Od danas sve porodilje i trudnice, koje imaju prebivalište na opštini Vožždovac, mogu se prijaviti za ovu pomoć putem mejla paketizabebe@vozdovac.rs .

U prijavi je nepohodno da ostave svoje podatke- ime i prezime, voždovačku adresu prebivališta i kontakt telefon.

Uz te podatke, trudnice treba da u prilogu mejla dostave i skeniran ili fotografisan izveštaj od lekara, dok porodilje u mejlu treba da prilože svoju otpusnu listu.

Pakete sa sredstvima za higijenu i zaštitu beba i majki volonteri Opštine će dostaviti na kućnu adresu.

Krajnji rok za prijave je 21. april do 12 časova.

Opština Vožždovac je od početka vanrednog stanja na različite načine pokazala odgovornost i brigu o svojim građanima, navodi se u saopštenju ove gradske opštine.

foto: Kurir/ T. Ilić

Od prvog dana vanrednog stanja više od 200 volontera je u organizaciji opštinskog rukovodstva svakodnevno isporučivalo humanitarne pakete namenjene građanima starijim od 60 godina, bez obzira na visinu njihovih primanja.

Podela 20.000 paketa finansirana je iz budžžeta Opštine Vožždovac.

Takođe, desetine volontera i zaposlenih u vožždovačkoj optštini svakog radnog dana idu u nabavku osnovnih živžotnih namirnica penzionerima kojima je onemogućeno kretanje.

Akcija podele 15.000 paketa finansiranih iz budžžeta Grada Beograda, a namenjenih penzionerima sa primanjima do 30.000 dinara, uspešno je prividena kraju navodi se u saopštenju.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track