NAŠ NEBOJŠA SE LAVOVSKI BORIO USRED POŠASTI: Beogradski advokat preminuo u 42.godini, kolege u šoku
Foto: Printscreen

NAŠ NEBOJŠA SE LAVOVSKI BORIO USRED POŠASTI: Beogradski advokat preminuo u 42.godini, kolege u šoku

Društvo -

"Naš dragi Nebojša preminuo je 9. aprila usled pošasti koja nas je zadesila. Borio se lavovski, ali njegovo veliko srce nije izdržalo. Kremacija je obavljena 12. aprila u krugu porodice".

foto: Printscreen

Čitulja ispod koje su potpisani majka Tima, ćerka Lena, supruga Lana, sestra Nela i sestrić Ognjen bila bi jedna od mnogih da u njoj nema onih zlokobnih reči: "Usled pošasti koja nas je zadesila". Jasno, reč je o koronavirusu, koji je odneo još jedan život, u ovom slučaju mladog i perspektivnog beogradskog advokata Nebojše Gačića (42).

Poznati beogradski advokat Nebojša Gačić preminuo je pre nekoliko dana, u nedelju. Veliki broj kolega i prijatelja oprostio se u šoku od čoveka koji je, kažu, bio na pragu blistave karijere. Tragičnom ironijom sudbine, ostaje zapisano da je Gačić bio glavni zastupnik Instituta Torlak, gde se ovih dana obrađuju gotovo svi testovi na koronavirus, uzeti od potencijalno zaraženih.

foto: Printscreen

- Zatečeni smo vešću da je naš član preminuo. Advokati Beograda su izgubili dragog kolegu i prijatelja. To je velika tragedija, bio je mlad čovek, izrazio bih iskreno saučešće njegovoj porodici - naveo je Jugoslav Tintor, predsednik Advokatske komore.

Nebojša Gačić je preminuo u 42. godini. Imao je advokatsku kancelariju na Vračaru, a iza sebe je ostavio neutešnu suprugu Lanu i ćerku Lenu. Advokaturom se, kažu kolege, bavio 12 godina. Diplomirao je 2006. godine na Pravnom fakultetu u Beogradu, a 2008. godine je položio pravosudni ispit.

Nebojšini prijatelji među advokatima, moleći da im ne pominjemo imena, kažu da ništa nije slutilo da će otići na put bez povratka.

- Niko od nas nije znao da je situacija tako ozbiljna. Verujte, do pre desetak dana viđali smo se svakodnevno, a onda smo juče videli čitulju u novinama. Užas, nemam druge reči kojima bih opisao ono što osećam - rekao nam je jedan poznati beogradski advokat.

Kurir.rs/s.telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track