Najnovije vesti

TELEKOM SRBIJA PODNEĆE TUŽBU PROTIV SBB: Poteškoće u pružanju usluga SBB pravda lažima na račun Telekoma
Foto: Beta/Emil Vaš

reagovanje

TELEKOM SRBIJA PODNEĆE TUŽBU PROTIV SBB: Poteškoće u pružanju usluga SBB pravda lažima na račun Telekoma

Društvo

Kompanija Telekom Srbija oglasila se danas povodom jučerašnjeg saopštenja kompanije SBB u kom se Telekom Srbija optužuje da je saučesnik u navodnom sajber napadu na njihove servere.

- Obaveštavamo javnost da ćemo sa našim advokatima analizirati posledice ovakvog bezobzirnog napada na našu kompaniju i protiv SBB podneti tužbu nadležnim sudskim organima, jer se ovakvim nelojalnim i sramnim ponašanjem naše direktne konkurencije narušava ugled i nanosi šteta našoj kompaniji. Kategorički negiramo da je Telekom Srbija slao poruke korisnicima SBB i na bilo koji način saučestvovao u navodnom sajber napadu na SBB. Nismo iznenađeni ovakvim ponašanjem SBB-a, jer ovo nije prvi put. Ipak, zaista je nečuveno da se zbog problema prilikom pružanja usluga svojim korisnicima pravdaju tako što će okriviti Telekom Srbija - navodi se u saopštenju Telekom Srbija.

Inače, kompanija SBB juče je saopštila da su smetnje i problemi sa interenetom u pojedinim delovima mreže posledica sajber napada na servere, navodeći da su tokom napada njihovim korisnicima stizale poruke od kompanije Telekom.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...