TELEKOM SRBIJA PODNEĆE TUŽBU PROTIV SBB: Poteškoće u pružanju usluga SBB pravda lažima na račun Telekoma
Foto: Beta/Emil Vaš

reagovanje

TELEKOM SRBIJA PODNEĆE TUŽBU PROTIV SBB: Poteškoće u pružanju usluga SBB pravda lažima na račun Telekoma

Društvo -

Kompanija Telekom Srbija oglasila se danas povodom jučerašnjeg saopštenja kompanije SBB u kom se Telekom Srbija optužuje da je saučesnik u navodnom sajber napadu na njihove servere.

- Obaveštavamo javnost da ćemo sa našim advokatima analizirati posledice ovakvog bezobzirnog napada na našu kompaniju i protiv SBB podneti tužbu nadležnim sudskim organima, jer se ovakvim nelojalnim i sramnim ponašanjem naše direktne konkurencije narušava ugled i nanosi šteta našoj kompaniji. Kategorički negiramo da je Telekom Srbija slao poruke korisnicima SBB i na bilo koji način saučestvovao u navodnom sajber napadu na SBB. Nismo iznenađeni ovakvim ponašanjem SBB-a, jer ovo nije prvi put. Ipak, zaista je nečuveno da se zbog problema prilikom pružanja usluga svojim korisnicima pravdaju tako što će okriviti Telekom Srbija - navodi se u saopštenju Telekom Srbija.

Inače, kompanija SBB juče je saopštila da su smetnje i problemi sa interenetom u pojedinim delovima mreže posledica sajber napada na servere, navodeći da su tokom napada njihovim korisnicima stizale poruke od kompanije Telekom.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track